تحولات لبنان و فلسطین

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه ساخت مدرسه باید بر اساس تربیت تمام‌ساحتی باشد، گفت: اکنون ۸۲۰۰ پروژه آموزشی با ۴۵ هزار کلاس درس در سراسر کشور وجود دارد و اولویت سازمان نوسازی مدارس تکمیل این طرح‌ها است .

تکمیل ۸۲۰۰ پروژه آموزشی در اولویت سازمان نوسازی مدارس

 حمیدرضا خان‌محمدی در بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز با گرامیداشت یاد رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی گفت: مفتخریم که در دولت مردمی شهید جمهور که تحولی شگرف در خدمت‌رسانی ایجاد و فضای جامعه را امیدوار و زنده کرد، فرصت خدمت پیدا کردیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های خاص رویکرد و رفتار شهید آیت‌الله رئیسی افزود: نگاه عادلانه به همه امور و در سراسر کشور که در موضوع مدرسه‌سازی و عدالت آموزشی نیز مورد تاکید شهید جمهور بود، بحث مهم و قابل توجهی است و مهم است که نگاه عدالت‌محور در تمام موارد مورد توجه قرار گیرد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در معماری، پویایی و کانون تربیت و توجه به پیشرفت در مدرسه نیز رئیس‌جمهور همواره دغدغه‌مند بود و در آخرین سفرشان به استان مازندران نیز یک مدرسه روستایی را افتتاح کرد و همواره به این نکته توجه ویژه داشت.

خان‌محمدی با بیان اینکه یکی از دستگاه‌های خدوم و پرکار در دولت سیزدهم نوسازی مدارس است، افزود: به واسطه تلاش همه شما و حمایت دولت کارهای زیادی در حوزه مدرسه‌سازی انجام شده و میزان رضایت در همه استان‌ها افزایش یافته است، حتی در جریان سفرهای استانی هر جا کار گره می‌خورد، استفاده از ظرفیت نوسازی مدارس راهکاری بود که مطرح می‌شد.

وی تاکید کرد: نقشه راه سازمان نوسازی مدارس معلوم است و راهکارهای ما بر مبنای دو خط سیر برنامه هفتم و سند تحول بنیادین پیش می‌رود که در این راستا باید برش‌های استانی استخراج و تهیه شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به جایگاه اثرگذار معاونت‌های فنی و اجرایی در راهبری برنامه‌ها اضافه کرد: این جمع نقش مهمی در افزایش طول عمر سازه و کیفیت یادگیری دارند و مهم است که بدانیم پیمانکاران شرکای دلسوز سازمان هستند.

خان‌محمدی با اشاره به اینکه ساخت مدرسه باید بر اساس تربیت تمام‌ساحتی باشد، عنوان کرد: اکنون ۸۲۰۰ پروژه آموزشی با ۴۵ هزار کلاس درس در سراسر کشور وجود دارد و اولویت سازمان نوسازی مدارس تکمیل این طرح‌ها است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی خاطرنشان کرد: سالانه به‌طور متوسط ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر به جمعیت دانش‌آموزی افزوده می‌شود که تأمین امکانات آموزشی برای آن‌ها مستلزم برنامه‌ریزی و اقدامات ویژه با گذر از شیوه‌های سنتی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.