تحولات منطقه

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، قوه قضاییه را بزرگترین وسیله برای توسعه ولایت‌مداری در جامعه و امت اسلامی دانست و گفت: اصل کار قوه قضاییه به‌عنوان یک تشکیلات قوی در کنار مسایل حقوق عامه این است که ضامن اجرای همه ارزش‌های دینی و انقلابی در جامعه باشد.

آیت الله علم الهدی: قوه قضاییه بزرگترین وسیله برای توسعه ولایت‌مداری در جامعه است
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، وی روز یکشنبه در دیدار با مدیران، معاونان و کارکنان دادگستری خراسان رضوی افزود: شهید بهشتی در دوران پیش از انقلاب که متصل به پیروزی انقلاب شد، مغز متفکر حرکت اجرایی و عملیاتی در مبارزه با نظام ستمشاهی بود.

وی با اشاره به وجود ۲ محور فکری و اجرایی و عملیاتی در جریان مبارزات انقلابی و در نبود امام افزود: محور فکری توسط استاد شهید آیت الله مطهری راهبری می‌شد و تقریبا نسل جوان و نیروهای موثر اجتماعی را در تبیین مبانی انقلاب هدایت می‌کرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به این‌که شهید مطهری تمام قضایا و مسایل انقلاب را به اصل جهان‌بینی توحیدی متصل و تبیین می‌کرد، خاطرنشان کرد: شهید بهشتی نیز محور عملیاتی و اجرایی در مبارزه را پیش می‌برد.

آیت الله علم الهدی افزود: شهید بهشتی با هدایت خود مسیر انقلاب را از دستبرد جریان‌های مختلف انحرافی مثل منافقین و کمونیست‌ها جدا و انقلاب را در جریان حزب الله تخلیص کرد.

وی ادامه داد: پس از انقلاب و با تشکیل مجلس خبرگان و قانون اساسی، شهید بهشتی به‌عنوان نایب رییس و مدیریت مجلس خبرگان، قانون اساسی را به دست گرفت و در مقابل جریان‌های ملی گرا و لیبرالی که با اصل ولایت فقیه در قانون اساسی مخالفت می‌کردند، ایستاد و اصل پنج و ۱۱۰ قانون اساسی را با قاطعیت کامل به تصویب رساند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: شخص شهید بهشتی اجرای میزگردها با جریان‌های الحادی را دنبال می‌کرد که همین میزگردها ریشه مارکسیست را نه تنها در ایران بلکه در منطقه خشکاند.

وی به انتخاب شهید بهشتی به عنوان رییس قوه قضاییه نیز اشاره و بیان کرد: انتخاب شهید بهشتی برای قوه قضاییه، راهبردی در مسیر این قوه بود یعنی امام راحل خواستند تمام ارزش‌های دینی و انقلابی که باید در نتیجه پیروزی انقلاب اسلامی در کشور تثبیت شوند را به وسیله دکتر بهشتی به مرحله اجرا بگذارند.

آیت‌الله علم‌الهدی، قوه قضاییه را بزرگ‌ترین دستگاه ضامن اجرا و تثبیت ارزش‌های دینی و انقلابی در کشور دانست و ادامه داد: اگر وظیفه قوه قضاییه را تنها پایان دادن به خصومت، اصلاح ذات‌البین و حل نزاع‌ها بدانیم یعنی این قوه به وظیفه اصلی خود عمل نکرده است.

وی با بیان این‌که شهید بهشتی روی تثبیت ارزش‌ها با امکانات قضایی نظر داشتند و در این راستا عمل می‌کردند، افزود: شهید رییسی در مدرسه حقانی از شاگردان شهید بهشتی بود و این یک امتیاز برای او بود؛ روحیه، حرکات و افکار شهید بهشتی تأثیر بسیاری روی او داشت به نحوی که می‌توان گفت در جوانی عصاره شهید بهشتی در تصمیم‌گیری‌ها و حرکت‌ها بود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به عملکرد شهید رییسی در زمان دادستانی تهران که با اقدامات تروریستی و قتل عام مردم توسط منافقین نیز همزمان بود، اضافه کرد: آقای رییسی در آن زمان طوری عمل کرد که ظرف کمتر از ۲ هفته، بساط آنان از تهران و حتی کشور به طور کامل جمع شد اما هیچوقت این کارها را بیان نکرد و جزوی از رزومه‌اش عنوان نکرد.

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: امیدواریم مسیر شهید بهشتی خط سیری برای ما باشد همانطور که آثار تربیتی او را بعد از ۴۰ سال در یک مسئول مشاهده کردیم، در دیگران نیز این آثار دیده شود.

وی افزود: در موقعیت‌های خدمت خود توجه داشته باشید غیر از مساله حقوق عامه، در مساله حفظ ارزش‌های انقلاب و جریان‌های اجتماعی انقلابی و ولایی دقیق باشید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما نیز در موضوعات اجتماعی ومساله حجاب، معتقدیم مساله حجاب با زور حل نمی‌شود؛ حجاب یک مساله دینی است و باید با فعالیت فرهنگی و دینی در مردم ایجاد عقیده کرد تا با اعتقاد نسبت به حفظ حجاب خود اقدام کنند اما با رواج ناهنجاری در عرصه اجتماعی مخالفیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.