به گزارش قدس خراسان، مجید جعفری افزود: ۷۲ هزار تن از کل گوشت قرمز تولید شده در استان طی سال گذشته در داخل استان مصرف شده به طوری که میانگین ماهیانه ۶ هزار تن مصرف گوشت قرمز استان است.
وی ادامه داد: ۱۴ هزار تن باقیمانده این تولیدات نیز به صورت دام زنده، لاشه گرم یا گوشت منجمد به دیگر استان های کشور حمل شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان این که همچنین این استان رتبه سوم کشور در تولید شیر پس از استانهای اصفهان و تهران را دارد افزود: سال گذشته تولید یک میلیون و ۱۵۱ هزار تن شیر در استان ثبت شده است.
جعفری افزود: بیش از سه هزار تن شیر روزانه به صورت میانگین در این استان تولید میشود که بخش عمده آن تحویل کارخانههای شیر استان و بخش اندکی برای فراوری به دیگر استانها ارسال میشود.
نظر شما