مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی حائز اهمیت است و هزینه نگهداشت تجهیزات قدیمی و فرسوده به مراتب از هزینه خریداری آن بالاتر است و هزینه‌های سرباری را به سیستم تحمیل می‌کند.

هزینه نگهداشت تجهیزات فرسوده آزمایشگاه‌ها از هزینه خرید آن بالاتر است

مهدی انصاری‌دوگاهه با بیان اینکه سالانه در کشور حدود ۲۵۰ هزار نمونه با بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار آزمون از محصولات سلامت محور مورد بررسی‌های کیفی قرار می‌گیرد، بر ضرورت بروز رسانی تجهیزات آزمایشگاهی سراسر کشور تایید کرد.

وی ادامه داد: مرجعی که بر اساس مستندات علمی و فنی در مورد محصولات سلامت محور اظهار نظر می‌کند اداره کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو مشتمل بر آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو در سراسر کشور و شبکه آزمایشگاه‌های سازمان غذا و دارو در سراسر کشور است که حوزه فعالیت آن بسیار حساس بوده و مستقیما با سلامت کل آحاد جامعه مرتبط است.

 مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی معاونت‌های غذا و دارو تقریبا به سمت فرسودگی پیشرفته است که از سال گذشته در سازمان غذا و دارو تلاش کردیم بخشی از این امکانات را از طریق بودجه سازمان غذا و دارو و بخشی دیگر را از طریق وام بانک جهانی تامین کنیم.

وی افزود: در صورت جذب سهم مناسبی از وام بانک جهانی که از طریق سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت تامین میگردد می‌توانیم به نوسازی تجهیزات بیشتر آزمایشگاهی در معاونت‌های غذا و دارو امیدوارتر باشیم.

 انصاری‌دوگاهه با بیان اینکه نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی هم به لحاظ به‌روز رسانی روش‌ها و همبه لحاظ اطمینان‌بخشی بالاتر به کیفیت محصولات سلامت، حائز اهمیت است، گفت: هزینه نگهداشت تجهیزات قدیمی و فرسوده به مراتب از هزینه خریداری آن بالاتر است و هزینه‌های سرباری را نیز به سیستم تحمیل می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.