این مقام گفت: ۴۸ درصد از تلاش های ما برای رسیدن به بخش شمالی نوار غزه به دلیل مخالفت طرف اسرائیلی شکست خورده است.
به گفته این مقام که نامی از او فاش نشده، همکاران وی "راه حل های زیادی را در مورد چگونگی ارسال کمک های بشردوستانه بیشتر به جمعیت محصور پیشنهاد کردند"، اما طرف اسرائیلی با اکثر آنها مخالفت کرده است.
وی تاکید کرد که وضعیت کنونی در نوار غزه «توانایی سازمان ملل برای ارائه کمکهای بشردوستانه و پزشکی به ساکنان این منطقه را تضعیف میکند.»
پیش از این وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی خواستار جلوگیری از رسیدن کمکهای بشردوستانه به غزه شده بود.
ایتمار بنگویر درباره کشته شدن ۶ اسیر رژیم صهیونیستی در غزه گفت که باید جلوی ورود کلیه کمکهای بشردوستانه به غزه گرفته شود.
وی با بیان این ادعا که حماس اسیران ما را در شرایط نامناسبی نگاه داشت و آنها را خونسردانه به قتل رساند، افزود: پاسخ به این قتل آشکار است؛ توقف تمامی کمکهای انساندوستانه و کامیونهای سوخت که به دست حماس میرسند و بقایش را امکانپذیر میکنند.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۱ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
نظر شما