شادی مالکی با بیان اینکه در حال حاضر سیستم نظارت بر عملکرد تاکسیرانان در تهران به صورت سنتی است، بگونهای که تاکسیها مجهز به جی. پی. اس یا سیستمهای کنترلی دیگری نیستند، گفت: تاکسیها فقط به صورت سنتی یعنی بازدیدهای میدانی مورد نظارت قرار میگیرند و عملا با تعداد زیاد مسافران، تاکسیها در سطح شهر خیلی نمیتوانند پاسخگوی نیاز عرصه خدمتی باشند و ممکن است تعدادی از تاکسیها در محدودهای که برایشان تعیین شده؛ فعالیت نکنند و سازمان تاکسیرانی نیز بر فعالیت آنها نظارتی نداشته باشد.
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با ابراز تأسف از اینکه پرداخت نقدی همچنان در فرآیند جابجایی مسافر انجام میشود و مشکلات و دغدغه زیادی را برای راننده و مسافر ایجاد میکند، افزود: طی سالهای اخیر شاهد ظهور شرکتهای مسافربری اینترنتی بر اساس تقاضای مردمی بودهایم، چرا که مردم خواستار دریافت اینگونه سرویس از در منزل با گزینه پرداخت الکترونیکی بودند و شهرداری تهران نیز باید گام به گام به نیازهای شهروندان پاسخ دهد.
مالکی با تأکید بر اینکه همه این موارد شهرداری تهران را بر این داشت که بستر هوشمندی را فراهم کند که هم بتواند در این بستر هوشمند تاکسیها را پایش کند و هم مردم بتوانند به صورت برخط خدمات دریافت کنند، گفت: شهروندان میتوانند در این شرایط تجربه پرداخت آنلاین و یا از طریق کیف پول الکترونیکی را داشته باشند و اپلیکیشن تاکسیرانی قرار است اینگونه خدمات را به شهروندان ارائه دهد.
وی در خصوص آخرین وضعیت رونمایی از این اپلیکیشن با تأکید بر اینکه بستر AVLS (سیستم موقعیت یاب خودرو)، فراهم شده و در بازه زمانی کوتاه نسبت به ثبت نام از رانندگان اقدام خواهیم کرد، افزود: ابتدا این اپلیکیشن در برخی خطوط و تاکسیهای گردشی به صورت پایلوت اجرایی میشود.
مالکی در پاسخ به این پرسش که آیا رانندگان سالمند تاکسی میتوانند از این اپلیکیشن استفاده کنند، افزود: در حال حاضر بسیاری از راننده تاکسیها در شرکتهای ارائه خدمات اینترنتی برخط فعال هستند و میتوانند در این بستر نیز فعال باشند.
نظر شما