تحولات لبنان و فلسطین

مدیر جهاد کشاورزی هرسین گفت: پیش‌بینی می‌شود حدود ۹ هزار و ۵۰۰ تن پیاز از مزارع این شهرستان در شرق کرمانشاه برداشت شود.

پیش‌بینی برداشت ۹ هزار تن پیاز از مزارع هرسین

به گزارش قدس آنلاین، صابر فتاحی با بیان اینکه شهرستان هرسین یکی از قطب‌های مهم تولید پیاز در کشور و استان است، اظهار کرد: نوع پیاز کشت شده در هرسین پیاز قرمز بوده و متوسط عملکرد ۵۵ تن در هکتار است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین افزود: به علت طعم خاص و مطبوع و خاصیت انبارداری بالا و استفاده کم از کود شیمیایی و سموم، پیاز هرسین جزو محصولات سالم محسوب شده که علاوه بر مرکز استان به سایر استان‌ها و خارج از کشور صادر می‌شود.

وی تصریح کرد: در سال زراعی جاری حدود ۱۴۱ هکتار در شهرستان هرسین کشت شده که از این مقدار ۳۲ هکتار آبیاری بارانی و مابقی آبیاری ثقلی شده است.

فتاحی گفت: پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز آذرشهر است که این پیاز به دلیل طعم و مزه خاص، بازارپسندی بالایی دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین خاطرنشان کرد: از اواسط مهرماه برداشت پیاز آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان برداشت حدود ۹ هزار و ۵۰۰ تن پیاز از مزارع شهرستان برداشت شود.

بیش از ۳۰ نوع محصولات کشاورزی در شهرستان هرسین تولید می شود که از نظر کیفی و تولید در واحد سطح، شاخص است.

شهرستان هرسین با جمعیتی بیش از ۸۰ هزار نفر در ۴۴ کیلومتری جنوب شرق کرمانشاه قرار دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.