به گزارش قدس خراسان، محمد حسینزاده، امروز در آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی قصههای قرآنی در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی ضمن تاکید بر اهمیت سنت دیرینه قصهگویی در ایران، از نقش این جشنواره در احیای روایتگریهای قرآنی برای کودکان و نوجوانان خبر داد.
حسینزاده با اشاره به تاریخچه قصهگویی در ایران و تأثیر آن بر نسلهای گذشته، بیان کرد: این جشنواره با هدف انتقال مفاهیم عمیق قرآنی به زبان ساده و جذاب برای نسل جوان برگزار شده است.
وی افزود: قصههای قرآنی به دلیل ارتباط نزدیک با زندگی روزمره مسلمانان، میتوانند ابزار مؤثری برای تربیت دینی کودکان و نوجوانان باشند.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی همچنین از موفقیتهای این رویداد فرهنگی خبر داد و گفت: آثار برگزیده جشنواره در قالب مجموعههایی به چاپ رسیده و در اختیار والدین و کودکان قرار خواهد گرفت. این امر علاوه بر ایجاد ارتباط عاطفی میان والدین و فرزندان، میتواند زمینهساز رشد نسل جدید نویسندگان در حوزه ادبیات دینی شود.
حسینزاده در پایان از تلاشهای همه دستاندرکاران جشنواره قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که این رویداد بتواند گامی مؤثر در جهت غنیسازی ادبیات دینی و قرآنی برای کودکان و نوجوانان بردارد.
قصههای قرآنی، الهامبخش رشد و تعالی انسان
در ادامه حمید صمدی، مدیر گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد استان با تاکید بر اینکه بهترین قصهها در قرآن کریم آمده است، به داستان یوسف بهعنوان یکی از زیباترین و آموزندهترین قصههای قرآنی اشاره کرد.
نظر شما