تحولات منطقه

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش آموزان هدف اصلی دشمن در جنگ نرم هستند، تاکید کرد: به ۱۳ آبان نگاه تربیتی داریم تا دانش آموزان با روحیه ظلم ستیزی آشنا شده و صدای دانش آموزان غزه و لبنان شوند.

دانش آموزان هدف اصلی جنگ نرم هستند/ به ۱۳ آبان نگاه تربیتی داریم
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، علیرضا کاظمی در جمع خبرنگاران در حاشیه آیین آغاز بیست و هفتمین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی، با اشاره به  اهمیت دیدار امروز دانش آموزان با مقام معظم رهبری و تاکید معظم‌له به نسل جوان و نوجوان و آینده سازان این کشور، افزود:  دانش‌آموزان همیشه نقش اول در پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و رویارویی با جبهه استکبار ایفا کرده اند، امروز هم در جنگ نرم، هدف اصلی دشمن دانش آموزان هستند و طبیعتاً توجه به توانمندسازی و ارتقای جایگاه  دانش آموزان و آماده کردن آنها برای رویارویی با این تهاجم از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که می‌توانیم داشته باشیم.

وی با بیان اینکه روحیه استکبار ستیزی دانش‌آموزان که از قبل از انقلاب زبانزد عام و خاص بوده و دانش‌آموزان بودند که پیروزی انقلاب را رقم زدند گفت: دانش آموزان در کنار همه اقشار جامعه نقش بسیار مهمی داشتند. روحیه مقاومت، ایثار، گذشت و ظلم ستیزی را باید در دانش آموزان زنده و پایدار نگه داریم. ۱۳ آبان بهترین موقعیت تربیتی برای آشنایی دانش آموزان با عملکرد بی‌رحمانه استکبار در عرصه‌های جهانی و به خصوص در مورد نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی در ادامه به مقوله تربیت اجتماعی دانش آموزان اشاره کرد و ادامه داد: مسیر تربیت اجتماعی طبیعتاً احترام به قانون و نظر جمع و  مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی، سیاسی و اجرایی مدرسه است.

به گفته کاظمی، شوراها نماد دموکراسی در جمهوری اسلامی ایران هستند که در پایین‌ترین حد سطح مدرسه، شورای دانش‌آموزی و در بالاترین سطح مجلس شورای اسلامی و انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران است.

وی با بیان اینکه یکی از وظایفی که داریم تمرین دموکراسی است افزود: دانش آموز در مدرسه دموکراسی را تمرین می‌کند و یاد می‌گیرد، یاد می‌گیرد که در جامعه مخاطب در چه چارچوبی حرف بزند، انتخاب را یاد می‌گیرد و اینکه چه کارهایی را می‌تواند انجام دهد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه راه تربیت دانش آموزان در شرایط کنونی این است که دانش آموزان را در موقعیت‌های تربیتی قرار بدهیم و  یکی از بهترین موقعیت‌های تربیتی ، نقش‌پذیری دانش آموزان است ادامه داد: در قالب یک ساختار دقیق و هدایت شده می‌توانند در تصمیم سازی و تصمیم گیری مدرسه مشارکت کنند.

کاظمی تاکید کرد: یکی از بهترین اقداماتی که در حوزه تربیت، اجتماعی و سیاسی در آموزش و پرورش شکل گرفته است و بستر آن آماده شده همین انتخابات شوراهای دانش آموزی است.

کاظمی، در مراسم انتخابات شورای دانش‌آموزی نیز  با گرامیداشت یاد و خاطره ۳۶ هزار  دانش آموز شهید گفت: آموزش و پرورش نشان داده همیشه در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی حضور موثر در جبهه‌ها داشته و تا امروز نیز در برابر قدرت‌ها ایستادگی می‌کند، هیچ قشری همچون دانش‌آموزان ظلم ستیز و عدالت خواه نبوده است.

وی با بیان اینکه در کنار آموزش به دنبال این هستیم که دانش آموزان مهارت های زندگی را یاد بگیرند گفت: شوراها بیانگر این است که ما یاد بگیریم با دیگران مشورت کنیم و کار جمعی انجام دهیم.

وی با بیان اینکه کسی که خود را در معرض انتخاب دیگران قرار دهد یاد می‌گیرد که چگونه نقد کند و نقد شود و نباید این امر را کوچک شمرد تاکید کرد: من از مدیران مدارس می خواهم که انتخابات شوراها را به درستی اجرا کنند.

کاظمی در خاتمه تاکید کرد: به ۱۳ آبان نگاه تربیتی داریم تا دانش آموزان با روحیه ظلم ستیزی آشنا شده و صدای دانش آموزان غزه و لبنان شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.