«مهدی مقیم زاده» امروز (پنجشنبه) افزود: اکثر مناطق کشور تحت پوشش شبکه برق بوده و کمتر نقطهای بدون شبکه است.
وی ادامهداد: ایران جزو کشورهایی است که شبکه برق در اکثر نقاط آن گسترش داشته و همه از نعمت برق برخوردارند.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه با اشاره به اینکه در کشورها بهطور معمول یک نوع انرژی در بخش خانگی توزیع شده است، خاطرنشانکرد: این انرژی یا گاز و یا برق است که معمولاً هم انرژی برق در بخش خانگی کشورها استفاده میشود.
مقیم زاده گفت: در این کشورها سوخت گاز تبدیل به انرژی الکتریکی شده و در اختیار بخش خانگی قرار میگیرد.
وی اضافهکرد: بر اساس سیاستهایی که در گذشته اتخاذ شده، اکنون در کشورمان از هر دو نوع انرژی در بخش خانگی استفاده میشود.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران درباره شبکه برق هوشمند، افزود: دیتاهای شبکه از سراسر کشور بهصورت لحظهای در مرکز دیسپاجینگ جمعآوریشده و بر اساس آن لحظهبهلحظه وضعیت شبکه رصد میشود.
مقیم زاده، بخش دیگر هوشمندی را مربوط به بخش توزیع دانست و استفاده از کنتورهای هوشمند را بخشی از آن برشمرد.
وی ادامهداد: این کنتورهای هوشمند باید برای مشترکان نصب شود تا شرکتهای توزیع بتوانند با استفاده از دیتاهای آن بدانند کدام مشترک کممصرف و کدام مشترک پر مصرف است.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران خاطرنشانکرد: همچنین کنتورها هوشمند باید این قابلیت را داشته باشد که به خود مشترک هم یک سری پیشنهادهایی را ارائه کنند که بهطور مثال در دو روز گذشته مشترک چه میزان مصرف کرده و آیا بیش از الگو بوده و یا مصرف زیر الگو داشته است؟
مقیم زاده گفت: بهاینترتیب، مشترک میتواند بر اساس دیتاهایی که دریافت کرده مصرف خود را مدیریت کند.
پیشازاین «مصطفی رجبی مشهدی» مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی ایران (توانیر) درباره برنامهریزی برای افزایش تعداد کنتورهای هوشمند برق گفت: مقرر شده است در دو سال آینده تعداد کنتورهای هوشمند از ۹ میلیون کنتور فراتر رود، البته از ابتدای دولت چهاردهم حدود ۵۰۰ هزار کنتور هوشمند با اولویت مشترکان پرمصرف نصب شده است.
نظر شما