تحولات منطقه

شهردارمشهد با اشاره به سیاست دوره ششم مدیریت شهری در توانمندسازی و توسعه متوازن مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر ازجمله تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی گفت: در این مسیر دولت و مجلس حمایت ویژه‌ای از شهرداری مشهد داشته باشند.

تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در محور رسالت با ورود ۱۰ دستگاه اتوبوس جدید
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، محمدرضاقلندرشریف، در مراسم ورود ۱۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان خطوط محدوده رسالت که با حضور مدیران استانی و شهری برگزار شد افزود: توسعه حمل‌ونقل عمومی و مدهای جدید حمل‌ونقل ازجمله مترو، اتوبوس و دوچرخه در کنار ترویج فرهنگ استفاده از حمل‌ونقل عمومی در سفرهای درون‌شهری به جای خودرو شخصی یکی از راهکارهای کاهش آلودگی هوا و ترافیک سنگین معابر اصلی است.

شهردارمشهد تصریح کرد: با توجه به اهمیت این موضوع که با سلامت مردم نیز سروکار دارد، توسعه حمل‌ونقل عمومی به ویژه احداث خطوط مترو، با اولویت بهره‌برداری از فاز اول خط ۳ و همچنین نوسازی ناوگان اتوبوسرانی به عنوان سیاست اصلی دوره ششم مدیریت شهری در دستور کارقرارگرفت.

قلندر شریف با اشاره به وضعیت فاز یک خط ۳ مترو اظهار کرد: فاز اول به طول ۶ کیلومتر؛ حد فاصل میدان شهدا تا پایانه مسافربری امام رضا(ع) به عنوان اولویت اصلی موردتوجه قرارگرفته و اقدامات بسیار خوبی برای بهره‌برداری آن انجام‌شده است.

وی ادامه داد: اکنون ریل‌گذاری و تست گرم این بخش انجام و نصب تجهیزات و ساخت ایستگاه‌ها نیز به سرعت ادامه دارد و پایان امسال فاز اول بهره‌برداری خواهد شد که تحقق آن خطوط مترو مشهد را به حرم مطهر،راه‌آهن،فرودگاه و پایانه مسافربری امام رضا(ع) متصل خواهد کرد و تأثیر بسیار زیادی در کاهش ترافیک و آلودگی هوای هسته مرکزی شهر خواهد داشت.

قلندر شریف بابیان این‌که یکی دیگر از موضوعات مهم موردتوجه دوره ششم مدیریت شهری نوسازی ناوگان اتوبوسرانی بود خاطرنشان کرد: به دلیل تزریق نشدن اتوبوس جدید طی سال‌های گذشته عمر ناوگان افزایش پیداکرده و به همین دلیل بخش قابل‌توجهی از اتوبوس‌ها فرسوده بودند.

وی گفت: بر همین اساس با حمایت شورای محترم اسلامی شهر و مجوز استفاده از انتشار اوراق مشارکت و .. قرارداد خرید بیش از ۴۰۰ دستگاه اتوبوس جدید با تولیدکنندگان داخلی منعقدشده است.

شهردارمشهد با اشاره به اینکه اکنون هزینه خرید هر دستگاه اتوبوس بیش از ۱۰ میلیارد تومان است افزود: خرید این ۴۰۰ دستگاه اتوبوس به تأمین مالی ۴ هزارمیلیارد تومانی نیاز دارد و مقرراست تا با تلاش معاونت اقتصادی تأمین مالی از محل فروش اوراق مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی محقق شود.

قلندر شریف تصریح کرد: در مسیر تأمین پروژه‌ها، در اقدامی کم‌نظیر، موفق به فروش ۵۳۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت شده‌ایم که این امر سرعت اجرای پروژه‌ها ازجمله مترو و خرید اتوبوس را بیشتر خواهد کرد.

وی اضافه کرد: در حوزه خرید اتوبوس، طبق آمار طی ۳سال گذشته ۱۶۷ دستگاه اتوبوس و میدل باس خریداری و پس از تحویل به شهرداری، از سوی سازمان اتوبوسرانی در خطوط مناطق حاشیه‌ای و کم برخوردار فعال‌شده است.

شهردارمشهد افزود: همچنین در ادامه روند نوسازی ناوگان اتوبوسرانی نیز طی ۲-۳ ماه گذشته ۲۰ دستگاه اتوبوس جدید تحویل شهرداری شد که این اتوبوس‌ها به محض ورود پس از نصب سیستم تراکنش من کارت، وارد خطوط مناطق کم برخوردار شد.

قلندر شریف گفت: اکنون نیز با پیگیری‌های انجام‌شده ۱۰ دستگاه اتوبوس جدیدالورود دیگر که با اعتبار بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان خریداری‌شده است در خطوط محدوده رسالت فعال شد.

وی در ادامه بر لزوم حمایت دولت و مجلس از شهرداری‌ها برای توسعه حمل‌ونقل عمومی تأکید و اظهار کرد: نگاه مجلس به مشهد باید جدی‌تر شود. ارزان‌ترین سفرهای درون‌شهری مربوط به مشهد است و باید دولت و مجلس حمایت ویژه‌ای از شهرداری مشهد داشته باشند.

شهردارمشهد تصریح کرد: در مجموع دراین دوره ۱۹۷ دستگاه اتوبوس و میدل باس خریداری و در ناوگان اتوبوسرانی به کار گرفته‌شده‌اند و طی ماه آینده نیز ۲۵ دستگاه اتوبوس جدید دگیر تحویل شهرداری می شود و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

قلندر شریف با اشاره به اینکه مدیریت شهری برای خدمات‌رسانی بهتر و رضایتمندی شهروندان با همه دستگاه‌ها تعامل دارد گفت: اکنون یک هزار و ۱۰۰ پروژه شهری در حوزه‌های مختلف شهری به ویژه درحاشیه شهرفعال است.

منبع: روابط عمومی 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.