تحولات لبنان و فلسطین

کیایی آهنگساز و هنرمند پیشکسوت با بیان اینکه به آینده موسیقی ایران در حوزه صنعت خوش‌بین است، می‌گوید: امروز نباید دست روی دست بگذاریم و در برابر تغییرات بایستیم، ما باید با حفظ ارزش‌ها و سنت‌های دیرینه زمینه تحولات را به ضرورت زمانه فراهم کنیم.

با حفظ ارزش‌ها و سنت‌های دیرینه زمینه تحولات موسیقی را فراهم کنیم/ به آینده موسیقی ایران خوش‌بینم

به گزارش گروه فرهنگی قدس، میلاد کیایی موسیقیدان، نوازنده سنتور و آهنگساز شامگاه جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ از دومین نمایشگاه صنعت موسیقی بازدید کرد و در حاشیه این بازید درباره استقبال مردم از این رویداد فرهنگی گفت: استقبالی که از این نمایشگاه شاهد هستم بسیار بیشتر از آن چیزی است که انتظار داشتم. در این نمایشگاه تجمعی از بازدیدکنندگان را شاهدیم که حتی عبور و مرور در محوطه نمایشگاه را هم سخت کرده است و به سختی باید از میان جمعیت عبور کرد و راه رفت. حضور عاشقان و علاقه‌مندان به موسیقی در این رویداد بسیار دلگرم‌کننده است و در کنار این حضور پرشور اتفاق خوشحال‌کننده دیگر ابداعات و ابتکارهایی است که واقعا جالب توجه هستند و در این نمایشگاه دیده می‌شوند.

شاهد ابداعات و ابتکار در حوزه ساخت ساز هستیم

این نوازنده پیشکسوت و استاد موسیقی خاطرنشان کرد: حضور در نمایشگاه صنعت موسیقی ما را با پیشرفت چشمگیری در زمینه تولید ساز مواجه کرد. آنچه که من در این نمایشگاه دیدم نمایانگر تحولی در عرصه موسیقی است که واقعا خوشحال‌کننده است و از کسانی که در برگزاری این رویداد نقش داشتند سپاسگزار هستم.

وی افزود: دنیا در جهت صنعتی شدن در همه ابعاد حرکت می‌کند و به همین دلیل ما نمی‌توانیم دست روی دست بگذاریم و بگوییم امروز هم باید ظاهر و ساختار سازها مثل دوران قاجار باشد و آن شمایل به هر صورت باید حفظ شود، به عنوان مثال در آن زمان در ساخت سنتورها به جای سیم از زه استفاده می‌شد و حدود هفتاد و چند سال پیش من چنین سنتوری دیده بودم که گوشی‌هایش هم چوبی بود اما آن سنتورها بسیاری قدیمی هستند که متاسفانه از بین هم رفته‌اند.

به گفته وی، امروز نباید دست روی دست بگذاریم و در برابر تغییرات بایستیم، ما باید با حفظ ارزش‌ها و سنت‌های دیرینه زمینه تحولات را به ضرورت زمانه فراهم کنیم.

سویه صنعتیِ موسیقی را نادیده نگیریم

این موسیقیدان در پایان تاکید کرد: من به آینده موسیقی ایران در حوزه صنعت خوش‌بین هستم و البته باید بگویم که نقطه‌ضعف‌ها و نکاتی هم وجود دارد که باید به آنها توجه داشته باشیم و آسیب‌شناسی کنیم اما در یک نگاه کلی به دورنمای صنعت موسیقی ایران امیدوار هستم و از برگزارکنندگان این نمایشگاه باشکوه برای قدم مهمی که در این راستا برداشته‌اند، تشکر می‌کنم.

دومین نمایشگاه صنعت موسیقی از ۲۹ آبان تا ۲ آذر به ریاست جلال ذکایی در برج میلاد برگزار شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.