تحولات لبنان و فلسطین

۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
کد خبر: 1030742

در آبان ماه در گروه لبنیات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کره پاستوریزه" با ۱۴.۹ درصد، " خامه پاستوریزه " با ۱۱.۹ درصد و "ماست پاستوریزه" با ۹.۴ درصد است.

کدام اقلام خوراکی در آبان ماه گران شد؟

به‌گزارش قدس آنلاین، در آبان ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به‌شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "برنج خارجی درجه یک" با ۷.۱ درصد و " شیرینی خشک " با ۲.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "مرغ ماشینی" با ۴.۴ درصد و " ماهی قزل آلا " با ۲ درصد می‌­باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کره پاستوریزه" با ۱۴.۹ درصد، " خامه پاستوریزه " با ۱۱.۹ درصد و "ماست پاستوریزه" با ۹.۴ درصد است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "هندوانه" با ۲۱ درصد و "هلو" با ۹.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "پرتقال" با ۲۰.۲- درصد و "انار" با ۵.۲- درصد بود.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"گوجه فرنگی" با ۷۹.۱ درصد و "کدو سبز" با ۲۵.۸ درصد و "پیاز" با ۱۱.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هویج فرنگی" با ۳.۷- درصد می­ باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "رب گوجه فرنگی" با ۵.۳ درصد و "سس گوجه فرنگی" با ۳.۴ درصد است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.