دکتر قاسم صادقی بجستانی، افزود: در این رتبهبندی دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) هم رده با دانشگاههایی همچون امام حسین (ع)، شاهد و علوم و فنون مازندران قرار دارد و بالاتر از دانشگاههای فرهنگیان، هنر تبریز، صنعتی بیرجند و دانشگاه علم و فرهنگ، قرار گرفته است.
وی با اشاره به شناسایی و ارزیابی پژوهشگران بر پایه شمار و نسبت استنادهای دریافتیشان و شناسایی دو درصد برتر در شرکت انتشاراتی الزویر و بر پایه دادههای نمایه استنادی اسکوپوس، عنوان کرد: در این نظام ارزیابی دادههای انتشاراتی و استنادی 22 زمینه فراگیر موضوعی و 174 زمینه جزیی موضوعی تحلیل شده است و پژوهشگرانی که در هر زمینه علمی، بیشترین شمار و نسبت استنادها را گرفته اند و در میان دو درصد بالای فهرست جای دارند، به عنوان پژوهشگران برتر، معرفی شده اند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) با بیان اینکه جدیدترین گزارش پایگاه علمی الزویر که سپتامبر 2024 (شهریور،1403) منتشر شده نشان میدهد دو هزار و ۵۰۳ پژوهشگر از ایران در میان دو درصد برتر پژوهشگران جهان جای گرفتهاند، عنوان کرد: در این نظام ارزیابی دو فهرست منتشر میشود. یک فهرست (عملکرد سالانه) دادههای یک سال مشخص (یعنی سال 2023 میلادی) را بررسی و نام برترینها را منتشر میکند و فهرست دیگر (عملکرد شغلی)، که پژوهشگران برتر را بر پایه عملکرد همه سالها (از سال 1960 تا سال 2023 میلادی) شناسایی میکند.
دکتر صادقی بجستانی افزود: فهرست عملکرد سالانه دربردارنده 223 هزار و 252 پژوهشگر از سراسر جهان و دو هزار و 327 پژوهشگر از ایران است و فهرست عملکرد شغلی نیز دربردارنده217 هزار و 97 پژوهشگر از سراسر جهان و هزار و 20 پژوهشگر از کشور ایران است.
بر پایه این دادهها، دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) با رتبه 138 در صدر دانشگاههای غیر انتفاعی ایرانی از دیدگاه شمار پژوهشگران است.
شایان ذکر است؛ دکتر افسانه غنیزاده، دانشیار گروه زبان انگلیسی و «داریوش عباسی نژاد، فارغالتحصیل کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) در فهرست دو درصد برتر دانشمندان دنیا در سال 2024 قرار گرفتهاند.
نظر شما