تحولات منطقه

عضو کارگروه جمعیت بنیاد کرامت رضوی گفت: برای رسیدن به نرخ مطلوب فرزندآوری و خروج از بحران جمعیت، نیازمند تحول اساسی در رویکردهای فرهنگی هستیم.

 خروج از بحران جمعیت نیازمند تغییر رویکردهای فرهنگی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت‌الاسلام دکتر علی گودرزی، دبیر کتاب سال خانواده و جمعیت و عضو کارگروه جمعیت بنیاد کرامت رضوی در نشست فصلی تسهیلگران جوانی جمعیت در مشهد برگزار شد، بر ضرورت تغییر رویکرد فرهنگی در حوزه جمعیت و فرزندآوری تأکید کرد.
دکتر گودرزی با اشاره به نگاه مثبت دولت سیزدهم به موضوع جمعیت، اظهار کرد: دولت کنونی نشان داده که پای‌کار است و قصد دارد با اصلاحاتی در فرایندها و انتصابات، به موضوع جمعیت به‌صورت هدفمند بپردازد. این رویکرد می‌تواند نویدبخش آینده‌ای بهتر برای کشور باشد.
وی در ادامه به اهمیت اثرگذاری فعالیت‌های فرهنگی گروه‌های مردمی در این زمینه اشاره کرد و گفت: اگرچه شیب کاهش نرخ باروری کنترل شده است، اما برای رسیدن به نرخ مطلوب فرزندآوری نیازمند تغییر رویکرد اساسی هستیم.  
وی افزود: یکی از راهکاری حرکت به سمت نرخ مطلوب باروری که کشور را از بحران خارج می‌کند، نوع نگاه‌های جدید به مسئله جمعیت و فرزندآوری در دولت می‌تواند باشد و دیگری عمومیت‌بخشی به مخاطبین فعالیت‌های فرهنگی است. باید با تولید محتوای جدید و خلاقانه، به سؤالات و دغدغه‌های مردم پاسخ داده و آن‌ها را به سمت فرزندآوری تشویق کنیم.
دبیر کتاب سال خانواده و جمعیت با بیان اینکه تاکنون موفقیت چندانی در ایجاد یک نهضت عمومی به سمت جمعیت و فرزندآوری نداشته‌ایم، افزود: باید از قشربندی موضوع جمعیت پرهیز کرده و با ارائه راهکارهای عملی، گره‌های ذهنی مردم را باز کنیم. در غیر این صورت، با روش‌های فعلی نمی‌توان به اهداف برنامه‌ریزی شده دست‌یافت.
گفتنی است، سلسله‌نشستت های فصلی و هم‌اندیشی تسهیل گر جوانی جمعیت به همت کارگروه حوزه جوانی جمعیت معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت آستان قدس رضوی برگزار می‌شود.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha