زهرا بهروزآذر در این جلسه که با حضور نمایندگان بسیج دانشجویی و کانونهای فرهنگی به مناسبت روز دانشجو برگزار شد؛ بر ضرورت گفتوگو بین مردم و حاکمیت تأکید کرد و افزود: وفاق ملی تنها به سران و مسئولان محدود نیست و نیازمند تعامل مستمر مردم با حاکمیت است.
وی خاطرنشان کرد: دوران دانشجویی یکی از تأثیرگذارترین دورههای زندگی است که در آن شخصیت، اهداف و هویت فرد شکل میگیرد و بهترین زمان برای کسب مهارتهای کار تیمی، حل مسئله و تفکر خلاق است.
معاون رئیسجمهور از دانشجویان خواست «پرسشگری» و «پاسخگویی» را بهعنوان دو ویژگی مهم در این دوران در خود تقویت کنند و تأکید کرد که دولت به مردم بهعنوان صاحبان اصلی کشور باور دارد و مسئولان وظیفه دارند صدای آنان را شنیده و برای حل مشکلات راهحلهای اجرایی ارائه دهند.
براساس این گزارش، در این جلسه که با حضور نمایندگان بسیج دانشجویی و کانونهای فرهنگی صورت گرفت، موضوعاتی همچون مرخصی زایمان دانشجویان علوم پزشکی، امکانات رفاهی، رسیدگی به شکایات مربوط به دانشجویان در دانشگاهها، نقش زنان در مدیریتهای دولتی و هیاتهای علمی، ارتقای وضعیت خوابگاههای دانشجویی و مهاجرت نخبگان و دانشجویان مطرح شد.
روز ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ سرآغاز استکبارستیزی در دانشگاهها بود، بعد از واقعه کودتای ننگین ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ با فاصله کمی فداکاری دانشجویان دانشگاه تهران در ۱۶ همان سال رخ داد؛ زیرا ریچارد نیکسون معاون رئیسجمهور وقت آمریکا به ایران آمده بود تا ضمن پاداش به رژیم ستم شاهی معاهدههای مختلفی برای به یغما بردن ثروت ملی منعقد کند و بنا بود دکترای افتخاری در دانشگاه تهران به وی تقدیم شود که دانشجویان بیداردل در آن شرایط خفقان به صحنه آمدند و در این میان سه دانشجو به نامهای مصطفی بزرگ نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت رضوی به شهادت رسیدند.
نظر شما