سردار داوود معظمی گودرزی در توضیح بیشتر گفت: کودکان سرمایههای زندگی والدین و آینده کشورمان هستند؛ همچنین این قشر به خاطر سن کمی که دارند زودتر فریب کلاهبرداران را میخورند و ممکن است در دام شیادان گرفتار شوند؛ به همین دلیل باید از کودکان در فضای مجازی مراقبت کرد.
وی با اشاره به راهکارهای محافظت از کودکان در فضای سایبری، افزود: اولین راهکار این است که همراه با کودکتان در فضای مجازی وقت بگذرانید و به او رفتار و رویکرد مناسب را آموزش دهید و در مرحله بعد نیز سایتهای مورد علاقه کودک را نشان (Bookmark) کنید تا دسترسی او به این سایتها سادهتر شود.
رئیس پلیس فتای پایتخت ادامه داد: در مرحله سوم اگر کودک به خاطر تجربهای ناخوشایند در فضای مجازی نزد شما آمد، او را جدی بگیرید و به حرفهایش بها دهید. همچنین کامپیوتر را بهجای آنکه در اتاق خواب کودکتان قرار دهید، در یکی از قسمتهای اشتراکی خانه بگذارید و ناظر استفاده کودک از آن در فضای مجازی باشید.
معظمی گودرزی گفت: در مرحله بعد نیز از نرمافزارهای نظارتی استفاده کنید تا فعالیتهای آنلاین فرزندان را زیر نظر داشته باشید.
وی افزود: در ششمین راهکار هم کودکان را درباره خطرات فضای مجازی آگاه کنید و اهمیت حفظ حریم خصوصی را برایشان توضیح دهید. همچنین از نظارت بر فعالیت کودک با دستگاههای هوشمند مثل تبلت و موبایل غافل نشوید.
نظر شما