سخنران حرم بانوی کرامت با بیان اینکه در احادیث ما شادی و فرح از جنود عقل شمرده شده است و انسان باید همواره از خداوند شادی را درخواست کند، گفت: همانطور که در ایام شهادت مجالس باشکوه گرفته میشود لازم است در ایام سرور و شادی نیز مجالس بزرگی برگزار شود و موکب شادی برپا و اطعام داده شود.
وی افزود: در ایام فاطمیه نیز مجالس بسیار باشکوهی برای شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها برگزار شد که جای تشکر دارد.
استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: همانطور که در ایام شهادت مجالس باشکوه گرفته میشود لازم است در ایام سرور و شادی نیز مجالس بزرگی برگزار شود و موکب شادی برپا و اطعام داده شود.
فرحزاد تأکید کرد: اولین حدیث در اصول کافی مربوط به جنود عقل و جهل است و در آن حدیث شادی و فرح از جنود عقل شمرده شده است و انسان باید همواره از خداوند شادی را درخواست نماید.
سخنران حرم بانوی کرامت با بیان اینکه اساس عالم هستی بر اساس سرور و شادی بنا نهاده شده است، یادآور شد: فضل و رحمت الهی مایه سرور انسان است و وجود مبارک رسول گرامی اسلام و حضرت علی علیهالسلام حقیقت فضل و رحمت الهی هستند چرا که نبی خدا و حضرت علی علیهالسلام پدران این امتند.
وی در ادامه گفت: عدهای فرزند دنیا و طاغوت هستند و عدهای نیز فرزندان انبیای الهی هستند و بستگی دارد انسان در دنیا زیر پرچم چه کسی زندگی کند.
حجت الاسلام و المسلمین فرحزاد افزود: پدر حضرت سلمان فارسی زرتشتی بود؛ اما وقتی سلمان مسلمان شد فرزند نبی خدا شد و بهقدری به خاندان عصمت و طهارت نزدیک شد که حضرت زهرا سلاماللهعلیها مشتاق دیدار سلمان میشدند.
کارشناس مذهبی حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: شجره بنیامیه عنوان شجره ملعونه را به خود اختصاص دادهاند و در مقابل نیز شجره طیبه قرار دارد.
وی تأکید کرد: گاهی ممکن است یک انسان از نظر نسب به شجره ملعونه منتسب شود؛ اما به واسطه تبعیت از خاندان عصمت و طهارت خود را به شجره طیبه برسانند که مصادیق زیادی در تاریخ اسلام وجود دارد.
حجت الاسلام و المسلمین فرحزاد اظهار داشت: مهم این است که انسان در دنیا تابع چه کسی باشد و محبت چه کسانی را در دل داشته باشد چراکه انسان در قیامت با کسانی محشور خواهد شد که تابع آنها بوده باشد.
سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: ولادت بانوی دوعالم روز تکریم مادران و بانوان است و لازم است در این زمینه با تمام توان مجالس شادی و سرور برگزار کنیم چراکه بهشت زیر پای مادران است.
نظر شما