تولید نیروی محرکه هر اقتصادی است و حمایت از این بخش برای دستیابی به رشد اقتصادی پایدار ضروری است. دولت با کاهش مالیات بر تولید، به سمت ارتقای رشد و توسعه اقتصادی حرکت خواهد کرد. هرچه بتوانیم از تولید حمایت کنیم، برای اقتصاد ملی بهتر است. کاهش مالیات تولید ارتباط مستقیمی با رشد سرمایه گذاری مولد و افزایش رقابت پذیری تولید دارد. زمانی که مالیات تولید بالا باشد، می تواند کسب و کارها را از سرمایه گذاری در تولید منصرف کند، زیرا باعث افزایش هزینه ها و کاهش حاشیه سود آنها می شود. با کاهش مالیات بر تولید، بنگاهها منابع بیشتری برای سرمایهگذاری در تولید خواهند داشت که منجر به افزایش رشد و توسعه اقتصادی میشود.
با کاهش مالیات تولید، کسب و کارها منابع بیشتری برای سرمایه گذاری در تولید خواهند داشت. این امر منجر به افزایش رشد و توسعه اقتصادی می شود، زیرا کسب و کارهای بیشتری می توانند در پروژه های جدید سرمایه گذاری کنند و فعالیت های خود را گسترش دهند. همچنین کاهش مالیات تولید باعث رقابت پذیری کسب و کارهای ایرانی در بازار جهانی می شود. زمانی که مالیات تولید بالا باشد، رقابت کسب و کارها با همتایان بین المللی خود را دشوار می کند. با کاهش مالیات بر تولید، کسبوکارهای ایرانی میتوانند رقابت موثرتری در بازار جهانی داشته باشند.
در ادامه پیرامون اهمیت کاهش مالیات تولید در بودجه ۱۴۰۴ با آقای عبدالغفور امانزاده عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی به گفتگو پرداختیم که خواهید خواند.
عبدالغفور امانزاده، نماینده گرگان و آققلا از استان گلستان در مجلس در رابطه با تحقق رشد اقتصادی از طریق حمایت واقعی از تولید گفت: یکی از بخشهای مهم هر اقتصاد، بخش مولد آن اقتصاد است. باید به سمت حمایت از این بخش راهبردی اقتصاد برویم و اگر میخواهیم به جهش تولید با مشارکت مردم که مقام معظم رهبری مطرح کردهاند، دست پیدا کنیم، باید حمایت واقعی و عملی از تولید داشته باشیم.
امانزاده گفت: کاهش مالیات بخش تولید در لایحه بودجه ۱۴۰۴ نشانه خوبی از توجه به بخش تولید است. با این طور حمایتها میتوانیم به افزایش جذابیت بخش تولید بپردازیم. در شرایط فعلی باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا حوزه تولید را رونق ببخشیم.
این نماینده مجلس ادامه داد: ایجاد تحرک در اقتصاد ملی تنها با رونق بخشیدن به حوزه تولید عملی است. باید از این بخش در مقابل واسطهگری و فعالیتهای مخرب حمایت به عمل بیاوریم.
وی با اشاره به اهمیت کاهش مالیات تولید در بودجه ۱۴۰۴ گفت: کاهش ۵ درصدی مالیات بخش تولید در بودجه ۱۴۰۴ یکی از مهمترین نقاط حمایتی بودجه در جهت رشد اقتصادی و تحقق نظام مالیاتی عادلانه است. این عامل به تشویق تولید منجر خواهد شد. هر چقدر بتوانیم از تولید به عنوان موتور محرکه اقتصاد کشور حمایت کنیم، به نفع اقتصاد ملی است و کاهش مالیات تولید رابطه مستقیم با رشد سرمایهگذاری مولد و افزایش رقابتپذیری تولید دارد.
این نماینده مجلس در خصوص تمرکز مجلس بر مالیاتستانی از پردرآمدها و دانهدرشتها و اجتناب از اعمال فشار مالیاتی اضافی بر کمدرآمدها خاطرنشان کرد: در دنیا پرداخت مالیات برای پردرآمدها یک افتخار است. مالیاتدهی تبدیل به یک فرهنگ صحیح شده و افراد به این موضوع افتخار میکنند که سهمی در اداره کشور دارند.
وی ادامه داد: در کشور ما نیز باید به سمت مالیاتستانی از پردرآمدها برویم و فشار را از روی اقشار ضعیف و متوسط برداریم. در لایحه بودجه ۱۴۰۴ تلاش کردیم در این راستا حرکت کنیم.
نظر شما