تحولات منطقه

نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس: حمایت از بخش تولید به لحاظ مالیاتی نیز در بودجه ۱۴۰۴ مدنظر قرار گرفت. در همین راستا، کاهش ۵ درصدی مالیات بخش تولید را شاهد هستیم. این امر به افزایش جذابیت بخش تولید در مقابل دلالی و واسطه‌ گری منجر می‌شود.

کاهش ۵ درصدی مالیات تولید در بودجه ۱۴۰۴ در حمایت از صنایع و بخش مولد اقتصاد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ولی‌اله بیاتی، نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس در گفت و گو با خبرنگار قدس در خصوص لزوم حمایت‌هایی که از بخش تولید، حقوق‌بگیران و مشاغل خرد در لایحه بودجه ۱۴۰۴ به لحاظ مالیاتی گفت: حمایت از بخش تولید به لحاظ مالیاتی نیز در بودجه ۱۴۰۴ مدنظر قرار گرفت. در همین راستا، کاهش ۵ درصدی مالیات بخش تولید را شاهد هستیم. این امر به افزایش جذابیت بخش تولید در مقابل حوزه‌های دیگر مانند دلالی و واسطه‌گری منجر می‌شود و گامی مهم در راستای تحرک سرمایه‌گذاری در بخش مولد اقتصاد و همچنین رشد تولید است

وی ادامه داد: مسائلی از قبیل ناترازی انرژی مشکلاتی را برای تولیدکنندگان به وجود آورده است. قطع برق و گاز صنایع و تعطیلی‌های گاه و بیگاه هزینه زیادی به تولید وارد می‌کند. با توجه به این مشکلات، نیاز است به لحاظ مالیاتی از این بخش حمایت به عمل بیاوریم.

این نماینده مجلس گفت: هر چقدر از حوزه تولید حمایت کنیم، در واقع به اقتصاد ملی کمک کرده‌ایم. تولید موتور محرکه اقتصاد کشور است و به افزایش اشتغال منجر می‌شود.

وی ادامه داد: در مجلس تلاش کردیم حتی‌الاامکان از بخش تولید حمایت به عمل بیاوریم. امیدواریم در ادامه نیز بتوانیم اقدامات جدی‌تری در این حوزه انجام دهیم.

این نماینده مجلس گفت: سازمان امور مالیاتی امسال طرح مثبتی را تحت عنوان مشارکت دادن مردم در تعیین محل مصرف مالیات‌ها به اجرا گذاشت. در لایحه بودجه ۱۴۰۴ مصوب کردیم که این طرح برای سال آتی هم ادامه پیدا کند.

وی در پایان تأکید کرد: شاید کاهش مالیات بخش تولید و افزایش معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران و مشاغل خرد در نگاه اول به ضرر دولت به نظر برسد، اما در نهایت این تصمیمات به نفع اقتصاد ملی و جامعه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha