تحولات منطقه

سوزاندن سنتی سالانه بیش از چهار میلیون و پانصد هزار جسد با استفاده از چوب محیط زیست هند را در معرض خطر قرار داده است.

سوزاندن سالانه میلیون ها جسد با چوب محیط زیست هند را درخطر قرارداده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا،کارشناسان محیط زیست هند بر نیاز به کاربرد روشی دوستدار محیط زیست برای سوزاندان اجساد در این کشور تاکید می کنند و عوض کردن سوخت هایی همچون چوب را با گاز یکی از راه حل ها می دانند.
ویجی لیمی، کارشناس محیط زیست در این باره به خبرگزاری پی تی آی می گوید: گازال پی جی در دسترس است و آلودگی زیست محیطی به همراه ندارد و این گاز باید در تمام کوره های سراسر هند در دسترس باشد تا بتوانیم درختان را برای نسل آینده حفظ کنیم.
وی افزود: برای سوزاندن اجسادی که سالانه تشییع می شوند، باید 4.5 میلیون درخت حدود 20 ساله سوزانده شوند و این رقم سالانه با افزایش جمعیت بالا می رود.
این کارشناس محیط زیست هند ادامه داد: اگر تراکم جنگلی 50 هزار درخت در هر کیلومتر مربع باشد، ما سالانه حدود 9 کیلومتر مربع از جنگل ها را برای سوزاندان اجساد از دست می دهیم.
وی با تاکیدبراینکه درختان تنها چیزهایی هستند که بدون استفاده از هیچ انرژی،از دی اکسیدکربن اکسیژن تولید می کنند، گفت: با توجه به اینکه هر درخت نیاز به اکسیژن دو نفر را تامین می کند،با قطع 4.5 میلیون درخت در سال 9 میلیون نفر را از اکسیژن محروم می کنیم.
لیمی ادامه داد:علاوه بر این، هر درخت آشیانه حدود 15 خانواده پرنده است و با لحاظ کردن اینکه درهر آشیانه سه جوجه وجود داشته باشد، با قطع هر درخت حدود 45 پرنده کشته می شوند.
وی گفت: یکی از دلایلی که جمعیت پرندگان در هند بسرعت در حال کاهش است و بسیاری از گونه های آنها در حال انقراض هستند همین موضوع است.
این کارشناس محیط زیست اظهار داشت: تقریبا هر روز گزارش هایی مبنی بر حمله شیرها به انسان ها در مناطقی از جمله ناشیک، پاوای و چندراپور در ماهاراشترا می رسد.
حمله شیرها به این دلیل است که آنها شکار خود را می کشند و بالای درخت ها پنهان می کنند.اما با بریدن درخت ها، ما زیستگاه آنها را نابود می کنیم و زنجیره غذایی را به هم می زنیم.
وی فرسایش خاک را نیز یکی دیگر از نتایج قطع درختان دانست و افزود: فرسایش خاک منجر به تخلیه سفره های آب زیرزمینی و خشکسالی می شود که بسیاری از مناطق هند با آن مواجه هستند.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha