تحولات منطقه

رییس سازمان نظام پزشکی در واکنش به پخش برنامه تلویزیونی با عنوان «شوق زندگی» گفت: به چالش کشیدن، سخره گرفتن و ملتهب کردن جامعه پزشکی به صلاح مردم نیست.<BR>

 رییس سازمان نظام پزشکی: ایجاد التهاب در جامعه پزشکی به صلاح مردم نیست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، دکتر «علیرضا زالی» روز سه شنبه در نشست خبری افزود: به تازگی برنامه ای با عنوان «شوق زندگی» در سیمای جمهوری اسلامی ایران به نمایش در آمد که در یکی از قسمت های آن به مردم چگونگی شکایت از پزشکان آموزش داده شد.

وی افزود: در این برنامه همچنین با پخش نماهنگی جامعه پزشکی به سخره گرفته شد.

زالی ادامه داد: پخش چنین برنامه هایی از صدا وسیما، چیزی جز ملتهب کردن جامعه پزشکی نیست و از بین بردن اعتماد مردم را به پزشکان کشور در پی دارد.

رییس سازمان نظام پزشکی افزود: پس از پخش این برنامه تلویزیونی، طی 48 ساعت گذشته، گلایه های زیادی از سوی پزشکان سراسر کشور صورت گرفته است.

زالی گفت: امروز جامعه بویژه جامعه پزشکان که از ارکان مرجع کشور به شمار می آیند، به آرامش نیاز دارد و اگر این خدشه وارد کردن به اعتماد نسبت به پزشکان ادامه یابد، مردم نخستین بازنده این وضعیت هستند.

وی، شرط اول توفیق پزشکی را اعتماد مردم به پزشکان عنوان کرد و افزود: این در حالیست که جامعه پزشکی که مدتی بود به سوی آرامش می رفت، با برنامه هایی از این دست از سوی صدا وسیما، دوباره ملتهب شده و دلزدگی و یاس را در جامعه پزشکی ممکن است ایجاد کند.

 

** آیا مطب پزشکی بنگاه اقتصادی است؟

رییس سازمان نظام پزشکی همچنین در واکنش به ارسال نامه ای از سازمان امور مالیات کشور به مطب های پزشکان با عنوان اینکه پزشکان فهرست معاملات و خرید و فروش را هر سه ماه به اداره مالیات ارایه دهند، گفت: آیا مطب، بنگاه اقتصادی است و پزشک در این مکان خرید وفروش می کند؟

زالی افزود: این مساله موجب نارضایتی پزشکان کشور شده و نگاه قانونگذاری به مطب اینگونه نیست و اکنون همه پزشکان در استان ها نسبت به این مساله تاسف انگیز دچار نگرانی شده اند.

وی از دولت خواست که به این موضوع توجه ویژه ای کند و پیشنهاد داد که تیم اقتصادی دولت «تدبیر و امید» وارد این مساله شود.

زالی با بیان اینکه جامعه پزشکی منظم ترین صنف در پرداخت مالیات است، ادامه داد: 42 درصد اقتصاد خرد و کلان کشور مالیات نمی دهند و بسیاری از افراد با دلالی از پرداخت مالیات فرار می کنند، در حالیکه 96 درصد جامعه پزشکی مالیات خود را به موقع پرداخت می کنند.

در بسیاری از استان ها مانند خراسان، فارس و کرمانشاه شکایت پزشکان از مالیات بوده که گلایه دارند طی سه سال اخیر مالیات آنها نسبت به گروه های دیگر 10 درصد افزایش یافته است.

رییس سازمان نظام پزشکی خاطرنشان کرد: پاشنه آشیل نگاه دولت «تدبیر و امید» و پزشکی در مالیات است که امسال باید حل شود.

به گفته وی، در کشوری که عده ای 170 میلیارد تومان به شبکه بانکی کشور پرداخت نکرده اند، در منطقه ای محروم، پزشکی 12 برابر نسبت به سال قبل مالیات داشته و عنوان کرده اگر این روند ادامه پیدا کند آن منطقه محل طبابت خود را ترک می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.