تحولات لبنان و فلسطین

قدس انلاین:رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بیش از ۸۰ درصد بیماران تمایل به پرداخت زیرمیزی دارند و احساس می کند اگر این پول را پرداخت کنند خدمات بهتری را دریافت خواهند کرد ولی تا پایان سال جاری با واقعی شدن تعرفه ها با این اقدام برخورد خواهد شد.

80 درصد بیماران از پرداخت زیرمیزی راضی هستند!

به گزارش قدس آنلاین از اصفهان، غلامرضا اصغری با اشاره به بحث زیرمیزی اظهارداشت: گرفتن زیرمیزی در جامعه پزشکی شرم است لذا در تلاش هستیم با این اقدام برخوردهای لازم صورت گیرد .
وی با تاکید بر اینکه بحث زیرمیزی تا پایان سال جاری در اصفهان ریشه کن خواهد شد تصریح کرد: حدود 20 درصد بیماران از پرداخت زیرمیزی ناراضی هستند ولی در هر حالت پول آن ها به آن ها برگردانده می شود لذا از امروز قرار است تعرفه های جدید و واقعی ابلاغ شود که این مبالغ تعزیراتی خواهد شد و افرادی که اقدام به گرفتن زیرمیزی نمایند جریمه شده و برخوردهای لازم با آن ها صورت می گیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با 23 هزار کارمند و 8 هزار دانشجو یکی از گسترده ترین مجموعه های ارائه خدمت در سطح استان می باشد.
وی افزود: خوشبختانه ابتدای سال جاری سیاست های کلان سلامت از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد که بسیار رهگشا بود و هست زیرا در طی 30 سال گذشته یک پراکندگی در بحث سلامت وجود داشته ولی در حال حاضر وزارت بهداشت و سلامت متولی سلامت است و سایر وزارتخانه ها ملزم به هماهنگی و همکاری با وزارت بهداشت شده اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: این ابلاغیه 14 بند دارد که 2 بند آن مرتبط با آموزش و پژوهش است و 12 بند دیگر مرتبط با مباحث بهداشتی و درمانی می باشد.
اصغری اذعان داشت: حوزه درمان در طول سالیان گذشته آسیب های زیادی دیده است که در این ابلاغیه خواسته شده این مهم مورد رسیدگی قرار گیرد لذا بر همین مبنا دولت در فاز دوم هدفمندی یارانه ها از درآمدی که حاصل می شود تا10 درصد به حوزه سلامت اختصاص داد که وزارت خانه این مهم را تحت عنوان برنامه تحول نظام سلامت در قالب 8 دستورالعمل در حوزه درمان و 3 برنامه کلان در حوزه بهداشت فعالیت خود را آغاز نمود.
وی با اعلام این خبر که بحث تحول حوزه بهداشت از یک شهریور به مناسبت روز پزشک آغاز می شود گفت: اداره کلانشهری مثل اصفهان علم خاص خود را می طلبد زیرا این موضوع بسیار پیچیده است به طوریکه 75 درصد از عوامل اثرگذار بر حوزه سلامت در شهرهای بزرگ و جوامع صنعتی از بیرون و سایر حوزه ها می باشد و امروز این مهم برای ما روشن شده است که آلاینده های آب، هوا و خاک تا چه حد می توانند مخاطره آمیز باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به آمار مرگ و میر عنوان کرد: متاسفانه بالاترین مرگ و میرها متعلق به بیماران قلبی و عروقی است که به سبک زندگی، تحرک فیزیکی، شادی و نشاط مردم، مباحث اقتصادی و اشتغال مردم بر می گردد.
اصغری افزود: عامل دوم مرگ و میر متعلق به تصادفات و عامل سوم بحث سرطان ها می باشد که به سبک زندگی و آلاینده هایی که وجود دارد بر می گردد لذا هر اقدام و حرکتی که شورای شهر در رابطه با تسهیل زندگی مردم انجام می دهد به سلامت شهروندان کمک خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه انسان سالم محور توسعه است تصریح کرد: اگر برای انسان سالم شرایطی فراهم شود که نقش خود را به خوبی اعمال کند به طور حتم رشد اقتصادی، فرهنگی و توسعه را خواهیم داشت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به خیریه های سلامت ادامه داد: خیریه های سلامت باید به سمت پیشگیری از درمان ها پیش بروند که این مهم در حال بررسی است ولی کار مشکلی می باشد زیرا خیرین علاقه دارند در بحث درمان سرمایه گذاری داشته باشند.
اصغری با اشاره به راه اندازی بیمارستان در چند جهت اصفهان گفت: بیمارستان فارابی در شرق اصفهان بیمارستان اصلی خواهد شد همچنین بیمارستان امام حسین(ع) در خیابان امام خمینی(ره) نیز بیمارستان اصلی خواهد شد این در حالی است که بیمارستان امین نیز اصلی هست ولی فعال تر خواهد شد.
وی در رابطه با توزیع مطلب ها در سطح شهر عنوان کرد: در کمیسیون ماده 20 سعی داریم بحث توزیع مطلب ها در سطح شهر به طور متناسب انجام شود که این مهم معمولا در رابطه با مطب های جدید انجام می شود که به مطب های جدید در مناطقی که مراکز درمانی بسیار زیاد و خدمات درمانی به اندازه کافی وجود دارد مجوز داده نمی شود.
وی با اشاره به بحث تکریم بیماران افزود: این ضعف در سیستم درمانی وجود دارد و ما این را قبول داریم به طوریکه مجوز مطب خصوصی با نظام پزشکی است ولی ما نیز به عنوان مطالبه این مهم را دنبال خواهیم کرد لذا ویزیت چند بیمار در یک زمان و نبود فضای مناسب انتظار بیماران در مطب ها و همچنین برخورد و ظاهر منشی مطب ها مورد انتظار ما نیست و باید اصلاح شود و ما نیز این مهم را دنبال خواهیم کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: بی توجهی به بخش خصوصی در اصفهان باعث شده است تا متاسفانه ما نسبت به استان های مشابه همچون خراسان، آذربایجان و فارس بیمارستان های خصوصی خوبی نداشته باشیم و این بی توجهی طی سالیان گذشته باعث شده ما از این مهم عقب بمانیم لذا اگر بیمارستان خصوصی خوبی وجود داشته باشد قطعا هم بخشی از بار دولتی کاسته خواهد شد و هم گردش مالی در شهر اتفاق خواهد افتاد.
اصغری اذعان داشت: در حال حاضر بخشی از پولداران اصفهان در تهران سرویس می دهند و بخشی از پزشکان خوب ما نیز چند روز در تهران بیماران را ویزیت می کنند که لازم است این امکان در اصفهان نیز دنبال شود.
وی افزود: قطعا این ضعف در اصفهان وجود دارد و اگر قرار است در بحث توریست درمانی اقدامی انجام شود باید امکانات لازم در اختیار این بخش قرار گیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به این مهم که سیستم پرستاری ما استانداردهای لازم را ندارد گفت: امیدواریم با پرداخت های مناسب انگیزه پرستاران را افزایش داده و هم با آموزش های لازم برای پرستاران، خدمات بهتری به بیماران ارائه شود و مباحث تجاری مطرح در بین پزشکان و فضایی که فاسد شده و به عنوان یک عارضه در جامعه پزشکی مطرح است به طوریکه بحث تجاری پررنگ تر شده و قداست پزشکی و اخلاق حرفه ای کمرنگ شده است مجددا احیا شود.
اصغری تاکید کرد: لازم است با اجرای طرح پزشک خانواده و قطع شدن ارتباط مالی بیمار و پزشک و از طریق سیستم عمل شود تا منافع فردی و مباحث تجاری در اولویت نباشد و خدمات مناسب ارائه شود که قطعا این اقدام تاثیرگذار خواهد بود.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علي IR ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    0 0
    حقوق يک پزشک عمومي 10-12 ميليون تومان در ماه حقوق يک کارمند ارشد 27 ساله وزارت بهداشت يک نيم ميليون تومان چرا؟
  • حسين اميني IR ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    0 0
    تا وقتي كه مجرمين با جريمه تهديد شوند جامعه اطلاح نخواهد شد بايد با مجرم به چم يك دزد نگاه كرد و يك دزد فقط با قطع دست اصلاح مي شود ولي جريمه قابل جبران است