تحولات منطقه

بیماری لثه در طی دوران بارداری باعث بروز تولد‌های زودرس در جنین می‌شود که در نتیجه منجر به افزایش مرگ و میر حین زایمان می شود.<BR>

احتمال تولد نوزادان نارس در مادرانی که بیماری لثه دارند.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، دکتر علی مومن متخصص بیماری های لثه با بیان این که زنان باردار از دو سو در معرض خطر بیماری‌های لثه هستند، اظهار کرد: زنان باردار به علت اینکه سطح بعضی از هورمون ها در دوران بارداری افزایش می‌یابد، بافت لثه زنان باردار نسبت به تجمع پلاک دندانی و میکروب‌ها که داخل پلاک هستند مقاومت کمتری پیدا می‌کنند و به همین دلیل شدت و گسترش بیماری لثه در طی دوران حاملگی نسبت به قبل و بعد از حاملگی بیشتر می‌شود.

وی توصیه کرد: زنان که قصد باردار شدن دارند باید به دندان پزشک مراجعه کنند و در صورت داشتن بیماری لثه قبل از بارداری درمان شوند.

دکتر مومن گفت: نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد؛ وجود بیماری لثه در زنان باردار اثر سویی را بر روی جنین می‌تواند داشته باشد.

وی در خصوص بیماری‌هایی که در اثر میکرو باکتری‌ها ایجاد می‌شوند، گفت:‌ این بیماری‌ها به علت موقعیت قرارگیری بافت لثه که در تماس نزدیک با سیستم خون رسانی عمومی فرد می‌باشد این باکتری‌ها و فراورده های مضر آنها قادر به انتقال جنین از طریق جریان خون و جفت می‌باشد.

وی تصریح کرد: نوزادان مادرانی که دارای بیماری لثه هستند نسبت به نوزادان مادران سالم دارای وزن کمتری هستند که این کاهش وزن باعث ایجاد مشکلات بسیار جدی در حیات نوزاد می‌شود.

دکتر مومن اظهار داشت: هر چه شدت بیماری لثه در طی حاملگی بیشتر باشد احتمال بروز زایمان‌های زودرس و نوزادان کم رس بیشتر می‌شود.

وی توصیه کرد: با توجه به اهمیت سلامت نوزادان که در آینده نزدیک باعث سلامت بهتر جامعه می‌شوند به مادران باردار توصیه کرد که حتما بیماری لثه فرد را با مراجعه به دندان پزشک یا متخصص لثه تحت پیگیری و درمان قرار دهند.

دکتر مومن تاکید کرد: اگر بیماری لثه قبل از بارداری درمان شود اثرات سوء برروی جنین حذف می شود.

این متخصص بیماری های لثه در پایان گفت: در صورت درمان در طی دوران بارداری بهتر است این درمان قبل از ماه 7 حاملگی انجام شود که بهترین زمان انجام این درمان 3 ماهه دوم بارداری می باشد.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.