به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس ، الهام بهرهمند در حاشیه جشنواره غذاهای گیاهی در جمع خبرنگاران گفت: این جشنواره در مرکز بهداشتی درمانی امام خمینی (ره) با حضور بیش از 45 نفر از داوطلبین سلامت برگزار شد.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را اهمیت تغذیه و نقش غذا بهویژه غذاهای گیاهی در سلامت و نیز آشنایی خانوادهها با انواع غذاهای سالم عنوان کرد و افزود: با توجه به شعار سازمان بهداشت جهانی با موضوع "غلبه بر دیابت" فرصت بسیار خوبی است تا با برپایی این جشنوارهها نسبت به افزایش و ارتقای سطح سواد تغذیهای خانوادهها اقدام کنیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان اینکه مصرف سبزیجات در جامعه رواج کمی دارد، تصریح کرد: به کمک این جشنواره این هدف را دنبال میکنیم که میتوان سبزیجات، حبوبات و گیاهان را از طریق غذا سرو کرد؛ زیرا غذاهای گیاهی با توجه به اینکه منابع سرشار حبوبات و سبزیجات هستند با توجه به داشتن مقدار قابل توجهی فیبر نقش مهمی در کنترل قند خون دارند و اگر در حد متعارف مصرف شوند میتوانند به عنوان غذاهای ضد چاقی (یکی از عوامل خطر بیماری غیرواگیر) مطرح شوند.
نظر شما