به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا،رسول دیناروند تاکید کرد: اگر تولید کنندگان سوسیس و کالباس از این ماده استفاده کنند به عنوان متخلف با آنان برخورد می شود.دیناروند در عین حال به این نکته هم اشاره کرد که اختلاف درباره استفاده از تولید و بسته بندی خمیر مرغ و استفاده از آن در محصولات پروتئینی، بین سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی همچنان وجود دارد.
وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو همچنان روی حرف خود ایستاده است و از نظر این سازمان هیچ کارگاهی حق ندارد در خط تولیدی خود خط تولید و بسته بندی خمیر مرغ داشته باشد.
معاون غذا و داروی وزیر بهداشت اضافه کرد: اگر هم در جایی خمیر مرغ تولید شود، حق ورود به کارخانههای تولید سوسیس و کالباس را به هیچ عنوان ندارد و اگر در جایی استفاده شود، تخلف است.
وی گفت: تمام کارخانههای تولید سوسیس و کالباس و فرآورده های پروتئینی نسبت به استفاده از خمیر مرغ در محصولاتشان منع شدهاند و سازمان دامپزشکی حتی اگر با تولید خمیر مرغ موافق باشد نمیتواند در موضوع استفاده از آن در کارخانههای سوسیس و کالباس دخالت کند.
دیناروند در پاسخ به اینکه آیا استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباسها حذف شده است، گفت: نمیتوانم بگویم حذف شده است و دیگر وجود ندارد اما اگر در جایی از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس استفاده شود، کاری غیر قانونی به شمار می آید و هر جا چنین تخلفی شناسایی شود، وزارت بهداشت به شدت با متخلفان آن برخورد می کند.خمیر مرغ مادهای است که گاهی پس از جدا کردن بخش های مناسب و قابل استفاده مرغ و با جمع آوری ضایعات و جدا کردن گوشت های چسبیده به استخوان یا گاهی با استفاده از ضایعات استخوان با استفاده از یک دستگاه مکانیکی تهیه میشود.
خمیر مرغ، علاوه بر اینکه از اجزای مناسب مرغ تهیه نمیشود، امکان آلودگی میکروبی نیز در تهیه آن وجود دارد.
نظر شما