به گزارش قدس آنلاین به نقل از سرویس سیاسی جام نیـوز، با آغاز عملیات بازپس گیری فلوجه توسط ارتش و نیروهای مردمی عراق، شبکه بی بی سی فارسی که در طول دو سال گذشته به عنوان بازوی رسانه ای تروریستهای داعش عمل کرده است، با انتشار سلسله گزارشاتی آخرین تقلاهای خود را در حمایت از این گروه تروریستی به نمایش گذاشت. بر همین اساس این شبکه در ابتدا با انتساب یک خبر دروغ به آیت الله سیستانی، در گزارش خود از عراق مدعی شد که «آیت الله سیستانی از شیعیان خواسته بود تا به دلیل "مسائل فرقه ای" وارد جنگ فلوجه نشوند»!
این دروغ شبکه دولتی انگلیس در حالی بود که با مراجه به متن گفتگوی شیخ عبدالمهدی الکربلایی نماینده آیت الله سیستانی با پایگاه خبری "العهد"، دروغ بودن این ادعا مشخص گردید.
در ادامه تلاش بی بی سی فارسی برای جبران شکستهای داعش در عراق، با دعوت از "مایکل پرجنت" که از وی با عنوان "مشاور پیشین وزارت دفاع آمریکا" یاد کرد، کوشید تا نیروهای مردمی عراق را که نقش بسزائی در مبارزه با تروریستها ایفا نموده است، تخریب کند. این کارشناس در سخنان خود بدون ارائه مستنداتی، مدعی گردید: " اگر اجازه بدهند نیروی نظامی سنی تشکیل شود. بالاخره داعش را می توان شکست داد؛ اما حشد الشعبی را چه کسی می خواهد شکست بدهد، مشکل اصلی آن ها هستند. بسیاری از مردم فلوجه از حشدالشعبی می ترسند تا از داعش"!
این دروغهای مذبوحانه بی بی سی و کارشناس آن در حالی است که علاوه بر استقرار هزاران نفر از غیرنظامیان گریخته از شهر فلوجه در موکب های عزاداری اربعین حسینی در اطراف شهرهای نجف و کربلاء و رسیدگی عتبه حسینی و هیئت نمایندگان دفتر آیت الله سیستانی به این افراد، نیروهای مردمی عراق همزمان با آغاز عملیات بازپس گیری شهر فلوجه با ایجاد اردوگاههای موقت در اطراف فلوجه، صدها خانوار ساکن فلوجه را که از دست گروه تروریستی تکفیری داعش گریخته و به آنها پناه آورده اند را در این اردوگاه های اسکان موقت مستقر کرده و بلافاصله اقدامات لازم برای ارائه خدمات پزشکی و غذایی به این آوارگان را آغاز کردند.
تصاویری از خدمت رسانی نیروهای حشدالشعبی و عتبه حسینی(ع) به مردم فلوجه که از دست نیروهای داعش فرار کرده و از شهر و دیار خود آواره شدهاند
اما با پایان عملیات فلوجه و آزادسازی این شهر توسط ارتش و نیروهای مردمی عراق، بی بی سی فارسی نتوانست خشم خود را از این ماجرا پنهان کند و بر همین اساس اعلام تصرف این شهر را با تیتر "نیروهای عراقی شهرداری فلوجه را تصرف کردند" منتشر کرد و این نحوه اطلاعرسانی شبکه دولتی انگلیس در حالی است که استفاده از «تصرف» برای مناطق اشغالی که آزاد شده، معنایی ندارد و هیچ کشوری، شهرهای خودش را «تصرف» نمیکند و علی رغم اینکه بازوی رسانه ای داعش ساعتی بعد اقدام به تغییر این تیتر کرد اما تیتر اولیه در حافظه موتورهای جستجوگر همچنان موجود است.
گفتنی است از ابتدای پیدایش داعش در عراق و سوریه، بی بی سی فارسی به دلیل حمایت از این گروه تروریستی بارها با اعتراض فعالان ضد جنگ مواجه شده و عملکرد این شبکه به دلیل ارائه اخبار دروغ و نادرست صدای مخاطبین کم تعداد این شبکه را هم در آورده که این مساله پس از برکناری صادق صبا و جایگزینی رزیتا لطفی در شبکه حامی داعش روند صعودی به خود پیدا کرده است.
نظر شما