قدس آنلاین-شهرکرد- آناهیتا موجودی:  در سال ۹۲ تولید ماهی ۸هزار تن بوده که با نظارت های بهداشتی دامپزشکی در سال ۹۴ به ۱۷ هزار تن رسیده است.

نقش مسئولین فنی در پیشبرد اقتصاد مقاومتی بسیار مهم است

به گزارش قدس آنلاین از شهرکرد، جلسه هماهنگی مسئولین فنی مزارع پرورش ماهی استان با حضور مدیرکل دامپزشکی استان، معاون سلامت، رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی، سرپرست اداره آبزیان و جمعی از مسئولین فنی مزارع پرورش ماهی در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.

مدیرکل دامپزشکی استان گفت: در سال 92 تولید ماهی 8هزار تن بوده که با نظارت های بهداشتی دامپزشکی در سال 94 به 17 هزار تن رسیده است واین با عملکرد خوب مسئولین فنی محقق یافت.

دکتر عبدالمحمد نجاتی گفت: مسئولین فنی باید مراقب باشند در نقل و انتقال ها بیماری وارد مزارع نگردد و این نظارت جدی می طلبد.

وی نقش مسئولین فنی در اقتصاد مقاومتی را بسیار مهم دانست و گفت: در مواقع خطر باید بتوانیم اقدام لازم انجام دهیم و اگر مسئولین فنی مزارع نباشند نه غذای سالم، نه دام سالم و به تبع انسان سالمی هم نخواهیم داشت. 

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: مسئولین فنی باید با هم در ارتباط باشند و اطلاعات فنی  را در اختیار همدیگر قرار دهند.

اسدی افزود: باید گزارشات به طور منظم به شبکه ها ارسال شود تا در صورت بروز مشکل سریع اقدام صورت گیرد.

وی ثبت سوابق را در کارت های مزارع مهم خواند و ادامه داد در صدور گواهی حمل نهایت دقت صورت گیرد.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان نیز گفت: ورود و خروج هرگونه محصولات اعم از بچه ماهی، ماهی پرواری، تخم چشم زده باید با هماهنگی مسئولین فنی مزارع انجام شود .

حسینی اظهار داشت کلیه ماهیان که روانه بازار مصرف می شوند باید نامه تاییدیه مسئول فنی مزارع پرورش ماهی را به شبکه ها و یا پست های قرنطینه ارجاع و پس از آن مجوز های حمل صادر شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.