قدس آنلاین-شهرکرد- آناهیتا موجودی: در استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۴ واحد مرغداری نیمچه گوشتی وجود دارد که سالانه حدود ۲۴ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شود.

سالانه ۵ میلیون و ششصد هزار تن گوشت مرغ در استان نظارت بهداشتی می شوند

به گزارش قدس آنلاین از شهرکرد، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: با نظارت هایی که توسط مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های طیور استان انجام می دهند تا گوشت سالم به دست مصرف کننده برسد سالانه 5 میلیون و ششصد هزار تن گوشت مرغ در استان نظارت بهداشتی می شوند.

دکتر عبدالمحمد نجاتی افزود: در استان چهارمحال وبختیاری 204 واحد مرغداری نیمچه گوشتی وجود دارد که سالانه حدود 24 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شود.

نجاتی تصریح کرد،  از این تعداد واحد پرورش مرغ 8 واحد آن اقدام به پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک می نمایند.

وی در ادامه افزود: این واحد های مرغداری پس از گذراندن آزمایشات لازم و اطمینان از عدم وجود باقی مانده های آنتی بیوتیک در مرغداری ها اجازه دارند مرغ تولیدی واحد خود را به کشتارگاه اعزام نمایند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.