۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۶
کد خبر: 411648

کارشناس مسائل خانواده گفت: بسیاری از مشکلات و تنش های خانوادگی از طریق فراگیری و بکارگیری فنون ، اصول و مهارت های همسرداری حل خواهد شد که متاسفانه در حال حاضر در جامعه شاهد طلاق عاطفی حقیقت تلخ هستیم.

طلاق عاطفی حقیقت تلخ جامعه

به گزارش قدس آنلاین طاهره نیکار ، کارشناس مسائل خانواده در گفت‌وگو با هرمزبا اشاره به اهمیت همسرداری در جامعه گفت: اسلام برای ازدواج و همسر قداست و منزلت خاصی قائل است و در بعضی از آیات پیوند ازدواج به پیمان محکم نام برده شده و در بعضی آیات دیگر از همسر خوب به نور چشم و نعمت خداوند یاد شده است .

این کارشناس مسائل خانواده گفت: برخی از صفات و رفتارهای همسران از روی وراثت یا تربیت خانوادگی است که تغییر آنها دشوار است از این رو لازم است در مرحله همسر گزینی یا همسر یابی  دقت زیادی صورت گیرد و بسیاری از مشکلات و تنش های خانوادگی از طریق فراگیری و بکارگیری فنون و اصول و مهارت های همسرداری برطرف می شود .

نیکار افزود:  کسی که بدون آگاهی از فنون همسرداری تشکیل خانواده می دهد روشن است که با مشکلات فراوانی روبه رو می شود و ممکن است شکست بخورد یا مجبور به متارکه می شود و یا از روی ناچاری زندگی پر از رنج و زحمت راتحمل می کند و در حقیقت نوعی جدایی خاموش را تجربه می کنند که متاسفانه در حال حاضر در جامعه شاهد طلاق عاطفی حقیقت تلخ هستیم .

 این کارشناس مسائل خانواده گفت:یکی از اصول مهم همسرداری در قرآن کریم اصل آرامش بخشی است اصلی که اساسا علت آفرینش همسر بوده و فلسفه ازدواج نیز دست یابی به آن است و آرامش یکی از مهم ترین نیاز است که نقش همسر در تامین آن بسیار چشم گیر و بی نظیر است .

وی ادامه داد: اصل دوم در زندگی مشترک اصل مهرورزی است ، مهرورزی در روابط میان همسران یک اصل مهم و یک نیاز ضروری است و مقصود ما از مهرورزی دوست داشتن و به طور خاص آشکار سازی دوستی ها است که در زندگی مشترک بسیار مهم و کلیدی است .

نیکار با تاکید بر مودت و رحمت بین همسران خاطرنشان کرد:  اگر زن و شوهر به یکدیگر مهر ورزند ، خانه به محیطی امن ، آرام و مناسب برای رشد وکمال خود و فرزندان تبدیل خواهد شد و همه ی دستورهایی که اسلام درباره ی چگونگی صدا کردن یکدیگر ، سلام کردن ، پیشواز و بدرقه رفتن ، ایراد نگرفتن از کارهای یکدیگر و خودآرایی ، خوش رویی و سپاس و قدردانی از یکدیگر همه به منظور ایجاد محبت و تحکیم روابط خانودگی است .

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.