تحولات لبنان و فلسطین

مصرف چغندر خاصیت های بی شماری برای سلامتی ما به همراه دارد این سبزی پرخاصیت برای درمان انواع بیماری های خطرناک از جمله سرطان های مرگبار مفید است با ترکیب چغندر، هویج ،تربچه، کرفس و سیب زمینی می توانید ترکیبی بسیار پرخاصیت و سالم تهیه کنید و از تشکیل سلولهای سرطانی در بدنتان پیشگیری کنید همچنین مصرف این معجون در بهبود عملکرد کبد و کیسه صفرا،کاهش سردرد، دندان درد، اسهال خونی، مشکلات استخوان، مسائل مربوط به پوست و درد دوران قاعدگی موثر است .

تهیه نوشیدنی ضد سرطان با گیاهان ارگانیک

Rudolf Brojs از استرالیا تمام عمر خود را صرف یافتن ماده ای برای کشتن سلول های سرطانی کرده است.

این آبمیوه تماما طبیعی به گفته وی توانسته ۴۵ هزار بیمار سرطانی را در مقابله با سلول های سرطانی و مرگ کمک کند.

رودولف معتقد است که سلول های سرطانی برای بقا نیاز به پروتئین های خاصی دارند.

او یک رژیم غذایی ۴۲ روزه خاص که ماده اصلی آن چغندر است را همراه با مصرف فراوان چای برای کشتن سلول های سرطانی و درمان آن پیشنهاد می دهد.

در این رژیم سلولهای سرطانی تغذیه نمی شوند و سرانجام می میرند.

در حالی که اوضاع کلی سلامتی شما کم کم رو به بهبود می رود.

مواد مورد نیاز:

چغندر (۵۵%)

هویج (۲۰%)

تربچه (۲%)

کرفس (۲۰%)

سیب زمینی (۳%)

تمامی سبزیجات مورد نیاز باید ارگانیک باشند.

دستور ساخت :

تهیه این ترکیب بسیار ساده است!

تمام مواد بالا را تا وقتی که کاملا با هم مخلوط شوند در دستگاه مخلوط کن بزنید.

تا جایی که می توانید از این ترکیب نوش جان کنید فقط مراقب باشید که از این نوشیدنی زده بیزار نشوید!

خواص بی نظیر چغندر

چغندر یکی از پر خاصیت ترین گیاهان است.

چغندر یک معدن انتی اکسیدانی قوی همراه با مقادیر بالای ویتامین های C، B1، B2، B6، فولیک اسید و اسید پانتوتنیک، و مجموعه ای از مواد معدنی مانند پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم، سدیم، آهن و روی است.

چغندر رنگ قرمز خود را به betacyanins یا رنگدانه قرمز مدیون است.

همه شواهد حاکی از این است که خواص دارویی چغندر در درمان لوسمی (سرطان خون) و سرطان های دیگر تا چه حد مفید است.

 چغندر سرشار از بتائین، یک اسید آمینه با خواص ضد سرطانی قوی است.

بتائین همچنین یک ضد التهاب، آنتی اکسیدان و یک عامل سم زدای قدرتمند است.

با توجه به تحقیقات، این اسید آمینه قوی می تواند سلول های تومور را از بین ببرد!

چغندر برای درمان انواع مختلفی از سرطان، از جمله سرطان خون بسیار مفید است.

مطالعه بررسی اثر چغندر در بیماران مبتلا به سرطان نشان داد که ۱۰۰٪ از افراد به درمان با چغندر پاسخ داده اند.

چغندر فواید بیشماری برای زنان باردار از جمله دارا بودن مقادیر بالای اسید فولیک دارد.

علاوه بر این، عملکرد کبد و کیسه صفرا را بهبود می بخشد.

مانع از یبوست می شود، همچنین  در کاهش سردرد، دندان درد، اسهال خونی، مشکلات استخوان، مسائل مربوط به پوست و درد دوران قاعدگی بسیار موثر است.

چغندر به دلیل خواص درمانی شگفت انگیز خود باید یک بخش ضروری از رژیم غذایی باشد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • تاهر ۰۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
    0 0
    البته چغندر خام این خواص رو داره
  • اعظم ۱۷:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۱
    0 0
    بسیار عالی