به گزارش قدس آنلاین از مهر، سازمان غذا و داروی امریکا FDA برای اولین بار، استفاده از داروی Keytruda را به عنوان جایگزینی برای شیمی درمانی در درمان سرطان ریه تایید کرده است. چراغ سبز سازمان غذا و داروی امریکا به این دارو در حالی است که چندی پیش محققان به تاثیر مضاعف ایمونوتراپی در درمان سرطان ریه نسبت به شیمی درمانی پی برده بودند.
داروی تایید شده می تواند در بیمارانی که مبتلا به سرطان ریه پیشرفته بوده و تومورهایشان دارای پروتئین PD-L۱ است، استفاده شود. دکتر پرلموتر در این رابطه می گوید: «درمان با داروی جدید به بیماران کمک می کند تا راه درمانی موفق تری را برای مبارزه با تومورهای سرطانی تجربه کنند. روش جدید عوارض شیمی درمانی را نداشته و می تواند موثرتر از شیمی درمانی عمل کند. »
مطالعات و بررسی های محققان نشان می دهد، این روش درمانی می تواند در بسیاری از بیمارانی که به سرطان ریه مبتلا هستند با نتایج قابل توجهی پاسخ داده شود. داروی Pembrolizumab که با نام های Keytruda, Merck نیز شناخته می شود، سیستم ایمنی را تحریک می کند تا به تشخیص تومورهای سرطانی که در بدن بیمار پخش شده اند، پرداخته و با آنها مبارزه کند.
۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۸
کد خبر: 469456
سازمان غذا و داروی امریکا داروی جدیدی را تایید کرده که جایگزین شیمی درمانی در سرطان ریه می شود.
نظر شما