به گزارش قدس آنلاین از شهرکرد،مدیر کل دامپزشکی استان گفت: سالانه حدود نهصد و هشتاد نمونه که 1 هزار و 711 آن آزمایشات ویروس شناسی، 1 هزار و 830 مورد کشت باکتری و 200 مورد آزمایش قارچ شناسی و انگل شناسی می باشد که از استان های خوزستان، اصفهان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و استان چهارمحال و بختیاری دریافت می شوند که پس از اطمینان از سلامت آن ها اجازه ورود به مزارع پرورش ماهی کشور پیدا می کنند.
عبدالمحمد نجاتی افزود: مرکز ملی تشخیص بیماری های ماهیان سردابی به عنوان مرکز معین ( مورد تایید سازمان دامپزشکی کشور) استان های همجوار عمل می کند.
وی تصریح کرد: در آینده نزدیک با نصب و راه اندازی دستگاه ریل تایم پی سی آر که خریداری شده است کمک شایانی در اجرای اقتصاد مقاومتی و تولید ماهیان سردابی استان و استان های همجوار خواهد شد.
وی در پایان اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه حدود 17 هزار تن ماهی قزل آلا مقام اول تولید این نوع ماهی را به خود اختصاص داده است.
نظر شما