به گزارش قدس آنلاین، رضا احمدی با بیان اینکه در این طرح، بذر گونه های بومی و سازگار با منطقه شامل بادام، بلوط، ارژن و بنه با نظارت کارشناسان اداره کل منابع طبیعی کاشت گردید، اظهار داشت: بیشترین حجم کاشت نهال در این طرح مناطق آسیب دیده از آتش سوزی سال قبل بوده است.
وی هدف از اجرای طرح ملی جنگلانه را تقویت جنگل ها و توسعه فضای سبز طبیعی دانست و تأکید کرد: این طرح عاملی موثر برای احیای مناطق جنگلی است که به علل گوناگونی چون آتش سوزی، خشکسالی، آفت و بیماری دچار آسیب شده اند.
مدیرکل منابع طبیعی استان ایلام یادآور شد: طرح ملی جنگلانه نخستین بار به همت انجمن های مردم نهاد استان ایلام اجرا شد که با اجرای موفق آن در استان، به تدریج به عنوان یک طرح ملی مطرح و ایلام در این زمینه استان برتر و پیشرو کشور اعلام شد.
رضا احمدی بیان داشت: نقطه قوت و مثبت این طرح، مردمی و خودجوش بودن آن است که در قالب یک پروژه غیر دولتی در زمره موفق ترین طرح های جنگل داری و احیای جنگل قرار گرفته و منابع طبیعی در این طرح به عنوان مهمان و کارشناس ناظر همکاری دارد.
طرح ملی جنگلانه در چهارمین سال اجرای خود با همکاری تعدادی از اعضای تشکل های غیر دولتی زیست محیطی، عموم مردم طبیعت دوست و مسئولان و کارشناسان اداره کل منابع طبیعی استان در منطقه جنگلی چقاسبز اجرا شد.
.
نظر شما