به گزارش قدس آنلاین، حسین محمدی اظهار داشت: هدف غایی مؤسسات ارتقا و نهادینه سازی فرهنگ ناب قرآنی در کشور است.
وی با اشاره به اینکه نظارت بر مؤسسات قرآنی برای دستیابی افزایش تعاملات بخش مردمی و نهادهای دولتی در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی است، یادآور شد: فعالیتهای مؤسسات و اتحادیه تشکلهای قرآنی در سه حوزه شامل حوزه آموزش عمومی، تبلیغ و ترویج و حوزه پژوهشی انجام میشود.
مدیر عامل اتحادیه تشکل ها و موسسات قرآن وعترت کشور با بیان اینکه این اتحادیه در همه کمیسیونهای شورای فرهنگ توسعه قرآنی کشور حضور دارد، خاطر نشان ساخت: کمیسیون تبلیغ و ترویج و کمیسیون پژوهش نیز نقش مهمی ایفا میکند و هماکنون بودجهها را در ارتباط با همین مسائل هدایت میکنیم.
حسین محمدی بیان داشت: مصوبات این شورا، نافذ و به همه دستگاههای اجرایی در ذیل شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ میشود و شورای توسعه فرهنگی و قرآنی در زمینه فعالیتهای قرآنی کشور تصمیمگیرنده است.
وی با اشاره به اینکه اولین بار در سال ۹۳ یک ردیف بودجه به فعالیتهای قرآنی اختصاص پیدا کرد، گفت: در سال ۹۴ شورای توسعه فرهنگی قرآنی استانها در سراسر کشور فعال شد و در تعامل با مجلس شورای اسلامی نیز توانستهایم حضور فعالی در زمینه فعالیتهای قرآنی در کمیسیونهای چهارگانه شورای فرهنگی قرآنی داشته باشیم.
مدیرعامل اتحادیه تشکلها و مؤسسات قرآن و عترت کشور خاطر نشان ساخت: اعتبارات خاصی به مؤسسات قرآنی اختصاص داده شده که در این زمینه مبلغی بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال وام قرضالحسنه در چند هفته اخیر با کارمزد ۲ درصد به مؤسسات و تشکلهای قرآنی اختصاص یافته است.
نظر شما