تحولات منطقه

رئیس کمیته امداد گفت: رکود اقتصادی و تورم دو عامل اصلی در افزایش آسیب میان اقشار محروم جامعه است که امیدواریم رونق اقتصادی در کشور حاکم شود.

رکود و تورم از عوامل اصلی افزایش آسیب در اقشار محروم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از فارس،  سید پرویز فتاح با محمدعلی سهمانی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران برای تسهیل و تسریع در ارائه تسهیلات اشتغال زایی به مددجویان واجد شرایط دیدار و گفت و گو کرد.

رئیس کمیته امداد در این دیدار رکود اقتصادی و تورم را  دو عامل اصلی در افزایش آسیب میان اقشار محروم جامعه عنوان کرد و گفت: امیدواریم به همت مسئولان و دولتمردان، رونق اقتصادی در کشور حاکم شود، البته در این میان به نقش بانک ها که در این عرصه بسیار مهم و تعیین کننده هستند، نیز باید توجه ویژه ای شود.

وی با بیان اینکه توزیع نقدینگی به شکل صحیح به رفع مشکل تولید و فقر در جامعه منجر می شود، گفت: به همین جهت کمیته امداد عزم خود را برای حرفه آموزی و توانمند سازی مددجویان جزم کرده است تا مشکلات نیازمندان روز به روز کاهش یابد، چرا که محرومان ولی نعمت همه مردم در کشور هستند.

رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه مددجویان این نهاد دارای کمترین معوقات بانکی هستند، مطرح کرد: کمیته امداد معین دولت برای ایجاد اشتغال مددجویان است به همین جهت در تلاش هستیم با شناسایی و معرفی افراد نیازمند و واجد شرایط به بانک های عامل تسهیلات قرض الحسنه با شرایط مناسب برای توانمند سازی و خودکفایی آنان در اختیارشان قرار داده شود.

در ادامه این دیدار محمدعلی سهمانی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران با بیان اینکه شرایط رکود اقتصادی در کشور موجب شده است تا برخی تعهدات به طور کامل عملیاتی نشوند، گفت: تمام تلاش خود را به کار می بندیم تا با ارائه تسهیلات قرض الحسنه، سهم اندک خود را در کاهش محرومیت ایفا کنیم. در همین زمینه بانک رفاه کارگران برای گسترش و بسط دادن تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان آمادگی کافی و لازم را دارد.

بانک رفاه کارگران بر اساس ابلاغ دستورالعمل بانک مرکزی در سال ۱۳۹۵ متعهد به پرداخت ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای ایجاد اشتغال و توانمند سازی مددجویان کمیته امداد است و از محل تسهیلات پرداخت شده توسط این بانک در سال های گذشته بیش از ۲۱ هزار طرح اشتغال زایی ایجاد و منجر به خروج ۱۳ هزار خانوار تحت حمایت از کمیته امداد شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.