به گزارش قدس آنلاین، علی آشتاب به وجود ۱۶ مرکز کارآفرینی در سطح استان لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: در ۹ ماهه امسال هشت هزار و ۵۱۹ جویای کار در مراکز کاریابی استان لرستان ثبتنام کردهاند که از این تعداد پنج هزار و ۱۸ نفر مرد و سه هزار و ۵۰۱ نفر زن بوده است.
وی بابیان اینکه از هشت هزار و ۵۱۹ متقاضی کار ۷۳.۱ درصد فاقد مهارت و ۲۶.۹ درصد دارای مهارت بودهاند، افزود: ۷۱۹ نفر که فاقد مهارت لازم برای اشتغال بودند برای فراگیری مهارت به مراکز فنی و حرفهای استان معرفی شدند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان میانگین سنی ثبتنام کنندگان در مراکز کارآفرینی استان را ۲۴ تا ۲۵ سال دانست و عنوان کرد: در ۹ ماهه سال ۹۵ هزار و ۵۲۸ فرصت شغلی به این دفاتر کارآفرینی اعلام شد که از این تعداد ۹۲۲ نفر بهکارگیری شدند.
وی بیان کرد: از ۹۲۲ نفر بهکارگیری شده در استان ۷۶.۱ درصد در بخش خدمات، ۲۱.۷ درصد در بخش صنعت و ۲.۲ درصد در بخش کشاورزی مشغول به کار شدند.
آشتاب در رابطه با میزان دریافت حقالزحمه وصولی مراکز کاریابی استان از جویندگان کار گفت: بر اساس ابلاغ معاونت توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حقالزحمه مشاوره، ثبتنام و بهکارگماری کارجویان مؤسسات کاریابی غیردولتی داخلی و خارجی ۱۵ هزار تومان تعیینشده است و کاریابیها حق دریافت هیچگونه وجهی از جویندگان کار بهغیراز تعرفههای تعیینشده را ندارند.
نظر شما