تحولات منطقه

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: طی ۹ماه سال جاری ۵۳۸ تن انواع مواد مخدر در کشور کشف و توقیف شده که نسبت به سال گذشته ۱۳درصد رشد داشته است.

۵۳۸ تن انواع موادمخدر طی سال جاری در کشور کشف شده است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، پرویز افشار روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی در اراک اظهار داشت: بیش از ۷۸درصد کشفیات مواد مخدر طی  ۹ ماه امسال از مرزهای شرقی و استان های همجوار این مرزها به دست آمده که این توفیق حاصل همکاری جدی بین بخش های انتظامی و امنیتی است.

وی افزود: این توفیقات به دلیل تمرکز نیروها در مرزها می باشد که این سیاست با قوت پیگیری می شود.

افشار خاطر نشان کرد: این میزان کشفیات در مرزها نشان داد که قبل از اینکه مواد مخدر وارد کشور و برای عرضه وارد چرخه جامعه شود، بخش عمده ای از آن توسط نیروهای مبارزه با موادمخدر کشف شده است .

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در مورد آمار معتادان کشور و تنوع مواد مخدر بیان داشت: آسیب ها و بحران مواد مخدر روز به روز از لحاظ تنوع و گسترش در جهان چهره جدیدی را نشان می دهد که کشور ایران هم از بحران مستثنا نیست.

افشار گفت: در یک دهه گذشته براساس آمار سازمان ملل در دنیا کمتر از ۲۰۰ میلیون نفر معتاد و مصرف کننده مواد مخدر وجود داشت اما طبق گزارش امسال این رقم به بیش از ۲۶۰ میلیون رسیده است.

وی ادامه داد: در ده سال گذشته تنها ده نوع مواد مخدر در دنیا شناخته شده بود اما هم اکنون بیش از ۴۶۰ نوع مواد مخدر جدید وجود دارد.

افشار تصریح کرد: براساس طرح ارزیابی سوء مصرف مواد مخدر در سال ۹۰، حدود یک میلیون و ۳۲۵ هزار معتاد در کشور وجود داشت که ده درصد این تعداد را زنان تشکیل می دادند.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور یادآور شد: البته طرح جدید برای ارایه آمار در سال های ۹۴ و ۹۵ برنامه ریزی شده و اطلاعات خام آن بیرون آمده، ولی تحلیلی روی آن صورت نگرفته و در آینده آخرین آمار آن اعلام می شود.

افشار اظهار داشت: اکنون حدود هفت هزار و ۷۰۰مرکز درمانی در کشور فعال هستند که حدود ۹۰درصد این مراکز درمانی توسط بخش خصوصی و سمن ها اداره می شود و حداکثر ۱۰ درصد از اعتبارات دولتی و حاکمیتی بهره مند هستند و این نقطه قوت بخش درمان است که از اعتبارات دولتی استفاده نمی کند و مردم خودشان پای کار هستند.

وی بیان داشت: بخش مکمل درمان، صیانت و حمایت از معتادین بهبود یافته و خانواده آنان و توانمند سازی کسانی که از چرخه اعتیاد خارج شده اند.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور تصریح کرد: در این زمینه کارهای خوبی انجام و فرصت های شغلی برای این افراد فراهم شده و محصولات آنها نیز طی یک ماه گذشته در نمایشگاه سراسری و در یک همایش ملی بزرگ با حضور بیش از ۷۰۰سمن و مسئولان ارشد کشور در سالن کنفرانس اسلامی تهران برگزار شد و مورد استقبال قرار گرفت.

افشار افزود: با صندوق مهر امید هم با هدف بهره مندی بهبود یافتگان از وام اشتغال تفاهم نامه داریم که ۵۰درصد تسهیلات توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر و ۵۰درصد هم توسط صندوق مهر امید پرداخت می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.