به گزارش «قدس آنلاین»، نعمتالله ترکی، رییس سازمان برنامه و بودجه استان تهران در حاشیه نهمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان تهران که به ریاست استاندار و با حضور اعضای شورا برگزار شد، اظهار داشت: نهمین جلسه آمایش استان تهران با حضور تمامی دستگاههای اجرایی برگزار شد و محور موضوعات در سه بخش فعالیت، صنعت، خدمات و کشاورزی در دستور کار قرار گرفت.
وی تصریح کرد: بر حسب آمار و اطلاعات به دست آمده، ۱۷ هزار واحد صنعتی فعال و حدود ۶۰۰ واحد صنفی در استان تهران در حال فعالیت هستند که از جهت واحدهای تولیدی با فضای فعلی استان در طرح آمایش، باید تعین تکلیف شوند.
ترکی ادامه داد: رویکرد دوم بحث جمعیت استان تهران است که با توجه به استقرار جمعیت فعلی، باید برای خدماترسانی بر اساس چیدمان و بر مبنای علمی در حوزه روستایی و شهری، توازن منطقهای ایجاد کنیم.
معاون برنامهریزی و اشتغال استانداری تهران، افزود: رویکرد سوم، ارتباط بین مجموعهها در بخش خدماترسانی و اجرا است به طوریکه در بحث آمایش باید یک همگرایی در ارائه نوع خدمات ایجاد کنیم.
ترکی تأکید کرد: با اجرای آمایش استان تهران، میتوانیم به پراکندگی خدمات در شهرها، استانها و روستاها خاتمه دهیم و مانع از مهاجرتهای بیرویه شویم.
وی ادامه داد: همچنین با اجرای طرح آمایش میتوانیم به حل مشکلات فعلی حاکم در کشور از جمله ازدواج، اشتغال و مشکلاتی از این دست کمک کنیم.
ترکی تصریح کرد: در حال حاضر تقریبا ۵۰ درصد از دستگاههای اجرایی کشور در چهار فصل که بیشتر مربوط به مطالعه طرح و پیشنهادات وصولی این برنامه است، مشغول فعالیت هستند چرا که تا پایان سال جاری باید سند آمایش استان تهران آماده باشد.
معاون برنامهریزی و اشتغال استانداری تهران گفت: اجرای فصل اول این طرح از ابتدای سال ۹۶ آغاز و فصل دوم آن در سال دوم برنامه ششم توسعه انجام خواهد شد.
ترکی بیان کرد: هدف ما در آمایش استان تهران، رسیدگی دقیق به موضوعات و مشکلات است و میخواهیم در بحث آمایش، استان تهران الگو قرار گیرد.
نظر شما