تحولات لبنان و فلسطین

رئیس سیزدهمین کنگره بین‌المللی صرع با اشاره به اینکه هنوز در تشخیص صرع مشکل داریم، گفت: گاهی به دلیل تشخیص نادرست صرع به بیماران عوارض دارویی تحمیل می‌شود.

آغاز طرح ملی اپیدمی صرع/ تحمیل عوارض دارویی به بیماران مبتلا به صرع

به گزارش «قدس آنلاین»،  حسین پاکدامن در نشست خبری که در ارتباط با برگزاری سیزدهمین کنگره بین‌المللی صرع برگزار شد، اظهار داشت: بیماری صرع از اهمیت ویژه‌ای برای هر پزشک برخوردار است و این مسئله برای متخصصین مغز و اعصاب بیشتر حائز اهمیت است. همچنین هرچند که صرع نسبت به سایر بیماری‌های مغز و اعصاب شیوع کمتری دارد ولی از لحاظ درمانی اهمیت آن بیشتر است.  

وی با اشاره به اینکه آمار دقیقی از مبتلایان به صرع در کشور وجود ندارد اظهارداشت: از حدود ۳ ماه قبل طرح ملی اپیدمی صرع آغاز شده و در ماه‌های آینده آمار دقیقی از بیماران مصروع اعلام می‌شود.  

رئیس سیزدهمین کنگره بین‌المللی صرع گفت: ولی آنچه مسلم است این بوده که آمار مبتلایان به صرع در کشور ما بیش از سایر کشورها است چراکه آمار تصادفات زیاد بوده و این مسئله ضایعات مغزی و صرع ایجاد می‌کند.  

وی گفت: مجروحان جنگی نیز از دیگر دلایل آمار بالای صرع در کشور است. البته حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد موارد صرع با دارو کنترل می‌شود و بقیه مقاوم به درمان هستند و ما باید تمرکز بیشتری در این زمینه داشته باشیم تا خطرات کمتری بیمار و جامعه را تهدید کند.  

پاکدامن گفت: اگر صرع طولانی شود اختلالات مغزی و اختلالات خلقی همچون افسردگی و اضطراب و مرگ ناگهانی برای بیمار ایجاد می‌شود.  

رئیس سیزدهمین کنگره بین‌المللی صرع تصریح کرد: برگزاری سیزدهمین کنگره بین‌المللی صرع در ارائه آخرین روش‌های درمانی و تشخیصی صرع بسیار حائز اهمیت است چراکه هنوز در تشخیص صرع مشکل داریم و این مسئله سبب تحمیل عوارض دارویی به بیماران می‌شود و تشخیص نادرست می‌تواند مشکلاتی را برای بیمار به همراه داشته باشد.  

وی با تاکید براینکه راه‌اندازی مراکز تخصصی و فوق‌تخصصی صرع در تشخیص مشکل بیماران صرع بسیار حائز اهمیت است، تاکید کرد: وزارت بهداشت و بیمه‌ها در تامین داروهای بیماران مبتلا به صرع همکاری مناسبی داشته‌اند.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.