به گزارش قدس آنلاین، طرح بازنشتگی پیش از موعد برای روستائیان و کشاورزان از طرف مجلس ارائه شده و اگر شورای نگهبان هم تصویب کند بسیاری از سالمندانی که در حرفه کشاورزی فعال بوده اند بازنشسته می شوند. علی قمی اویلی در تشریح این مصوبه با بیان اینکه از سال ۹۳ تاکنون ۶۶ هزار نفر زیرپوشش بیمه روستایی، عشایری و کشاورزی قرار گرفتند اظهار داشت: در سال ۹۳ حدود ۵۳ هزار نفر بیمه شده داشتیم.
وی افزود: با افزایش بیمهشدگان این تعداد به ۶۶ هزار نفر رسیده و این قشر از خانوارهای استان میتوانند از مزایای بیمه روستایی، عشایری بهرهمند شوند.
قمی بیان کرد: حدود ۳۰ درصد افزایش ضریب وصول درباره بحث کارگزارها داشته و مستقیما بر فعالیتها نظارت و تاکنون بیش از ۱۲۰ مورد از کارگزاریها مورد بازدید قرار گرفته است.
مدیرکل بیمه روستاییان و عشایر مازندران با بیان اینکه بیمه عشایری، روستایی در جهت گسترش عدالت اجتماعی است عنوان کرد: اصلیترین استراتژی ما در مازندران افزایش ضریب نفوذ بوده که در محمودآباد بحث تبیین بیمه عشایری اجرا و باید در جهت تبدیل بیمه روستایی به معارف عمومی تلاش کنیم .
وی با اشاره به اجرای طرح بازنشتگی پیش از موعد بیان کرد: کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی از این طرح رفع مغایرت کرده و در صورت تصویب شورای نگهبان میتواند تبدیل به قانون شده و طیف وسیعی از مردم از این طرح برخوردار شوند.
قمی با بیان اینکه روستاییان و کشاورزان با سن بالا باید از مزایای بازنشتگی بهرهمند شوند گفت: افراد بالای ۷۰ سال با ده سال سابقه بیمه و افراد ۶۹ ساله، ۱۱ سال و ۶۵ سال با داشتن ۱۵ سال سابقه میتوانند بازنشسته شوند.
وی خاطرنشان کرد: در بحث تبلیغات و معرفی بیمه از بخشداران و دهیاران همیاری گرفته تا در تمامی روستاها تبلیغات صورت پذیرد و هر دهیار با ساماندهی میتواند ۵۰ نفر را برای بیمه روستایی معرفی کند.
قمی از اجرای طرحهای تطبیق و تجمیع کارگزاریهای زیر ۱۰۰ نفر بیمهگذار، طرح سبا، طرح تجمیع پروندهها و به روزرسانی آنها به سمت الکتریکال شدن خبر داد.
انتهای پیام/
نظر شما