به گزارش قدس آنلاین، رجایی فرد در نشست این کمیته با مدیر کل میراث فرهنگی استان اظهارداشت: تحقیقات علمی در مورد ایران حراسی و اسلام ستیزی صورت گرفته، و از محرم سال ۱۳۹۵ این فعالیت ها و مراسمات به صورت خودجوش تحت عنوان کمیته گردشگری مذهبی، معنوی زیر نظر انجمن صنفی دفاتر خدمات سفر استان به رسمیت شناخته شد.
وی افزود: کمیته گردشگری مذهبی، معنوی استان دامنه فعالیت خود را گسترش داده به طوری که ۶۸۲ گردشگر خارجی از۲۸ کشور در قالب ۱۴ برنامه در ۱۰ حسنیه، ۳۰ راهنمای گردشگری و ۳ روحانی مسلط به زبان انگلیسی در محرم امسال برکزار شد.
رجایی فرتصریح کرد: اعضای این کمیته در ایام محرم تمام تلاش خود را انجام دادند تا بتوانند بخشی از حماسه عاشورا و قیام امام حسین(ع) در قالب مراسم های خاص عاشورا و کارگاه های آموزشی و توجیهی را به گردشگران خارجی نشان دهند.
این مسئول از برگزاری جشن های مذهبی با حضور ۳۰۰ گردشگر از ۲۲ کشور برای برگزاری سال نو میلادی، جشن میبد و حضرت رسول، با حمایت جامعه المصطفی در میبد، جشنواره غدیرخوانی در شهرستان بافق و ... خبر داد.
مدیر کل میراث فرهنگی استان نیز در این نشست گفت: باتوجه به پتانسیلی که استان یزد در مراسمات دینی و مذهبی دارد باید رویدادها و مراسمات مذهبی را بیش از پیش گسترش دهیم، و در راستای این هدف یک عظم ملی را خواستاریم که تمامی افراد باید با هم سو وهمراه باشند.
فاطمه دانش یزدی افزود: راهنمایان گردشگری نباید صرفا به معرفی مکان و ابنیه های تاریخی بپردازند بلکه باید درمعرفی فرهنگ و آداب و سنن و شناسایی آن به گردشگران نگاه ویژه داشته باشند.
وی خاطر نشان ساخت: در جهت معرفی هرچه بهتر این کمیته باید در قالب برگزاری جشنواره، تور و مراسم های مذهبی و ملی شکل گیرد لذا این جنبش نیازمند کار گروهی می باشد تا بتوانیم کمیته مذهبی، معنوی را به درستی برای گردشران به نمایش بگذاریم.
نظر شما