به گزارش قدس آنلاین، سید محمد میرمحمدی بعد ازظهر چهارشنبه در دیدار با معاون توسعه مدیریت منابع و امور استانهای وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: دولت همۀ تلاش خود را برای استفادۀ صحیح و کارشناسی شده از منابع موجود داشته و به دنبال سرمایهگذاریهایی که صرفه اقتصادی نداشته باشد؛ نیست.
وی افزود: واحدهای صنعتی نیمه فعال بهطور صددرصدی پایش شدهاند و دیگر لازم نیست بر رونق چنین واحدهایی در استان و یا سایر نقاط کشور تأکید کرد.
میرمحمدی تولید و اشتغال را اصل و مبنای سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی دانست و گفت: ضرورت دارد برای رونق اقتصاد و اشتغالزایی بیشتر، حمایتها و سرمایهگذاریها همراه با الزامات تعریف کرد.
وی بابیان اینکه لازم است برای تولید طرحی نو اندیشید، افزود: اگر در سرمایهگذاریها امنیت سرمایهگذاری، حمایت از سرمایهگذار، تضمین سود سرمایهگذار، بهبود مناسبات، جذب سرمایهگذار خارجی و گسترش روابط شکل نگیرد؛ اشتغال پایدار ایجاد نمیشود.
معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در نیز در این دیدار گفت: دولت بیش از ۲۳هزار واحد صنعتی و تولیدی را در قالب طرح رونق و از طریق ارائۀ تسهیلات احیا کرد که این اقدام ارزشمند نشانۀ تعاملات بین بخشی بوده است.
محمدرضا فیاض با اشاره به وضعیت واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: برخی واحدها باوجود همۀ گرفتاریها بیش از ظرفیت و در چند شیفت کار میکنند که تعداد آنها در کشور جالب توجه است.
وی افزود: برخی واحدها به دلایل مختلفی مانند فرسودگی ماشینآلات از توان افتادهاند و تولیدشان به صرفه نیستت و برخی دیگر به دلایل مشکلاتی در بیمه، بازنشستگی، مالیات، بانک و عوارض حکومتی ضعیف شدهاند که بیشترین تمرکز دولت بر این واحدها بوده است.
فیاض با بیان اینکه اینگونه اقدامات ارزشمند با همّت بانکها، بیمه، مالیات و دولت اتفاق افتاده است، تصریح کرد: ۶هزار طرح نیمهتمام از ۲۰به ۸۰درصد پیشرفت رسیده؛ ۵هزار و ۳۱۲ واحد صنعتی به بهرهبرداری رسیده و ۳۳طرح بزرگ هدفگذاری شده که تا اسفند گذشته ۲۷ طرح آن به بهرهبرداری رسیده است.
نظر شما