به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، سیدابوالفضل موسوی بیوکی شامگاه جمعه در نشست انعقاد تفاهمنامه برنامه توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار که با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یزد برگزار شد، اظهار داشت: دولت باید به بخش خصوصی توجه بیشتری داشته باشد، ونتایج فعالیتهای اقتصادی دولت باید برای مردم ملموس تر باشد و کسانی که سرمایه و عمر خود را برای پیشرفت کشور میگذارند نیازبه حمایت بیشتری از سوی دولت دارند.
وی افزود: یزد این ظرفیت را دارد که با همکاری بخش خصوصی و دولتی زمینه افزایش تولید و اشتغال در جامعه را فراهم کند.
موسوی با اشاره به بودجه امسال دولت تصریح کرد: هماکنون دولت و مجلس دارای برنامه هستند و میدانند که باید طبق برنامه حرکت کنند و مدیران هم میدانند که باید به این صورت اقدام شودو خوشبختانه در سال گذشته برنامه ششم توسعه تصویب شد و از ابتدای امسال این برنامه آغاز شده است.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم و علما پشتوانه حرکت مسئولان هستند، گفت: باید زمینهای فراهم شود که استان یزد در زمینه تولید و اشتغال در کشور نمونه باشد.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات استانداری یزد نیز در این نشست با بیان اینکه ۲۶ تفاهمنامه در طرح تکاپو امضا میشود گفت: این پروژه نتیجه تلاشهای یک ساله در حوزه اداره کل ارتباطات و اداره کل کار استان بوده است .
اکرم فداکارافزود: ویزد یک وچهاردهم جمعیت کشور را به خود اختصاص داده و به دنبال این هستیم که در زمینه آیسیتی بیش از سهمی که از لحاظ جمعیتی داریم، نقش آفرین باشیم.
وی تصریح کرد: استان یزد در شاخص توسعه منابع انسانی و نخبگان از جایگاه بسیار ویژهای در کشور برخوردار است و یزد میتواند به عنوان قطب سرمایهگذاریها و اجرای پروژهها در این دو حوزه باشد.
فداکار از حضور ۸۴ هزار دانشجو در ۶۹ دانشگاه و مرکز آموزش عالی استان خبر داد و گفت: خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در این حوزه توسط دانشگاه یزد انجام شده به نحوی که این دانشگاه با رشد قابل توجهی به جمع ۱۴ دانشگاه برتر ایران پیوسته و جزو دانشگاههای برتر آسیا قرار گرفته است.
نظر شما