تحولات لبنان و فلسطین

۲۷ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۵
کد خبر: 520489

به نظر می‌رسد گوگل به دلیل مشکلات موجود در گوشی‌ هوشمند نکسوس ۶ پی با یک دادخواست عمومی روبه‌رو خواهد شد.

گوگل دادگاهی شد

به گزارش قدس آنلاین، چندی پیش یک دادخواست گروهی به علت وجود مشکلاتی در گوشی‌های هوشمند ال‌جی راهی دادگاه شد و یکی از این گوشی‌ها نکسوس ۵ ایکس بود که به‌عنوان آخرین نسل از نکسوس‌های گوگل به همراه نکسوس ۶ پی راهی بازار شد. حال به نظر می‌رسد نکسوس ۶ پی به‌عنوان پرچم‌دار دیگری از سوی گوگل نیز با مشکلاتی روبه‌رو است و از این‌رو شاید شاهد حاضر شدن این کمپانی در دادگاه برای پاسخ دادن به دادخواستی عمومی باشیم که در دادگاه طرح خواهد شد.

موسسه‌ی حقوقی Chimcles & Tikellis تحقیقاتی در این خصوص آغاز کرده است که به نظر می‌رسد در نهایت منجر به ارائه‌ی یک دادخواست علیه گوگل به‌منظور پاسخگویی به مشکلاتی خواهد بود که برای نکسوس ۶ پی به وجود آمده است. شنیده‌ها نشان از این دارند که این مشکلات از زمان عرضه‌ی محصول گوگل با آن همراه بوده است.

اولین مشکل مطرح‌شده مربوط به باتری نکسوس ۶ پی است؛ به‌طوری‌که شماری از کاربران اعلام کرده‌‌اند با وجود شارژ بودن باتری، زمانی که درصد شارژ بین ۱۰ تا ۶۰ درصد است، گوشی خودبه‌خود خاموش می‌شود. این مشکل از دسامبر سال ۲۰۱۶ مطرح شده است. بر اساس اطلاعات ارائه‌شده توسط مؤسسه‌ی حقوقی Chimcles & Tikellis، بیشتر مشتریانی که درگیر این مشکل هستند از اندروید نوقا استفاده می‌کنند؛ حال آنکه شماری از کاربران با وجود بازگشتن به اندروید مارشمالو همچنان از وجود این مشکل شکایت می‌کنند.

مشکل دیگر نکسوس ۶ پی که بین گوشی‌های هوشمند ال‌جی نیز مرسوم است، وارد شدن به چرخه‌ی ریستارت تمام‌نشدنی است. اگرچه علت این مشکل هنوز مشخص نیست، ولی به نظر می‌رسد دلیلی غیر از مشکل نکسوس ۵ ایکس داشته باشد.

گوگل کاملا از مشکلات موجود در گوشی‌های هوشمندش آگاه است و به کاربرانی که با این مشکل روبه‌رو هستند، پیشنهاد مراجعه به گارانتی هواوی ارائه کرده و مدعی است که مشکلات ایجادشده مربوط به ایرادات سخت‌افزاری است. در سوی مقابل، هواوی نیز مدعی است که ایراد ایجادشده ریشه در نرم‌افزاری دارد که توسط گوگل توسعه یافته است.

تا پیش از عرضه‌ی پیکسل، نکسوس‌های گوگل گوشی‌های هوشمند خاصی بودند که زیر نظر مستقیم گوگل طراحی و توسعه می‌یافتند و ارائه‌ی نرم‌افزار و پشتیبانی و به‌روزرسانی آن‌ها کاملا بر عهده گوگل بود. حال باید دید سرنوشت این مشکلات چگونه خواهد بود.

منبع:زومیت
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.