تحولات منطقه

بجنورد- مدیر امور طیور، زنبورعسل وکرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت طیور در واحدهای پرورش طیور استان خبر داد.

تولید گوشت طیور در واحدهای پرورش خراسان شمالی ۱۵ درصد افزایش یافت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حسین رضازاده در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین گفت: از ابتدا تا پایان سال گذشته ۱۳ هزار و ۷۵۰ تن گوشت طیوردر استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد افزایش داشته است.

وی سرانه مصرف گوشت مرغ را در استان در سال گذشته ۵ کیلو و ۱۹ گرم برشمرد و اظهارداشت: در حال حاضر۸۷ واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ۲ میلیون و ۸۷ هزار و ۹۳۰ قطعه دردوره و ۳ واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۶ هزار و ۵۰۰ قطعه دردوره و ۳ واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت ۱۳۰ تن گوشت شترمرغ درسال درحال فعالیت است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته تعداد ۶ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۱۸۰ قطعه جوجه ریزی در مرغداری های خراسان شمالی انجام شده است، خاطرنشان کرد: این تعداد جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش داشته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.