علی بهبهانی در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین تصریح کرد: در پی اجرای قوانین متعددی که در طول ۲۰ سال گذشته برای تعیین تکلیف املاک روستایی و شهری زیر ۲۵ هزار نفر صورت گرفته، تاکنون اقدامات زیادی انجام شده است.
وی اضافه کرد: از زمان اجرای قانون سند دار کردن خانه ها در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر (از ۲۰ سال پیش تا پایان سال ۹۵) بالغ بر ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب ۲۲۰ هزار سند مالکیت در ۵۶۰ روستا و ۵۹ شهر زیر ۲۵ هزار نفر تعیین تکلیف شده و برای آنها سند مالکیت صادر شده است.
مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان اصفهان افزود: نحوه اجرای قانون سند دار کردن خانه ها در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر به این صورت است که مردم باید به بنیاد مسکن مراجعه و مدارک ابتدایی را ارایه کنند تا پرونده ها از دریچه بنیاد مسکن به ادارات ثبت ارجاع شود.
وی خاطرنشان کرد: این قانون ظرفیت های بسیار خوبی برای مردم دارد و تشریفات آن راحت تر از قوانین دیگر از جمله قانون تعیین تکلیف است
بهبهانی ادامه داد: بالغ بر ۳۰ شهر زیر ۲۵ هزار نفر دیگر در استان اصفهان وجود دارد که هنوز متاسفانه برای سند دارد شدن املاک آنها اقدامی انجام نشده و رفع این مهم نیازمند فرهنگسازی است.
وی تصریح کرد: این نشان می دهد در برخی مناطق استان، هنوز اهمیت تثبیت هویت ملک برای افراد مشخص نشده است.
مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان اصفهان به مزایای سند دار شدن املاک مردم اشاره کرد و گفت: سنددار شدن املاک باعث افزایش ۳۰ درصدی ارزش افزوده ملک، پیشگیری از مهاجرت های بی رویه و شکل گیری سکونت گاههای غیر رسمی می شود.
بهبهانی اظهارکرد: امسال بنا به فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر اقدام جهادی در صدد برآمدیم با تغییر رویکرد، ما به سمت مردم برویم لذا از کلیه فرمانداران و بخشداران، دهیاران و شهرداریان و متولیان محلی و امامان جماعت می خواهیم که به کمک اداره ثبت بیایند، تا اهمیت موضوع تعیین هویت ملک برای همگان آشکار شود.
وی با بیان اینکه در شهرستان برخوار بالغ بر ۵ هزار سند مالکیت صادر شده است، گفا: البته در برخی موارد پرونده ها بنا به دلایلی از جمله اعتراض، روند صدور سند مالکیت زمانبر می شود.
مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان اصفهان تصریح کرد: عمده زمانبر بودن روند صدور سند این است که متقاضی مدارک مورد نیاز را با تاخیر ارایه می کند یا معارضاتی که برخی از مالکین دارند.
نظر شما