به گزارش قدس آنلاین، سید احمد هاشمی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران استان گفت: در حال حاضر ۷ مرکز جامع خدمات سلامت شهری در بجنورد، ۴ مرکز در اسفراین و ۲ مرکز در شیروان فعالیت دارند که در هر مرکز یک روانپزشک بالینی حضوردارد.
وی اظهارداشت: در این مراکز آموزش مهارت های زندگی، کنترل استرس و خشم و مداخله افسردگی و اضطراب و وسواس به صورت رایگان برای مراجعه کنندگان انجام می شود.
هاشمی با اشاره به اینکه ۱۱ روانپزشک در استان وجوددارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر کمبود روانپزشک و روانشناس در استان نداریم اما تخت های اعصاب و روان با کمبود مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۲ تخت برای بیماران اعصاب و روان در بیمارستان امام رضا (ع) بجنورد وجود دارد که با افتتاح دو بیمارستان در بجنورد و شیروان تعداد تخت ها به ۸۰ تخت می رسد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت در بخش دیگری با اشاره به هفته سلامت گفت :بیماری اعصاب و روان با ۱۶ و هشت دهم درصد دومین بار بیماریها را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه امسال با توجه به اینکه شعار هفته سلامت"بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم"است،افزود: معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برای این هفته برنامه های متنوعی در این زمینه پیش بینی کرده است.
وی یادآورشد:افسردگی بیماری است که مجموعه بشری در جهان را آزار می دهد به طوریکه بیماری اعصاب و روان با ۱۶ و هشت دهم درصد دومین بار بیماری را به خود اختصاص داده است.
هاشمی افزود: در سنین١۵تا۶۴سال با ۲۳ و شش دهم درصد بیشترین اختلال اعصاب و روان را می توان مشاهده کرد
هاشمی تصریح کرد: یکی از معضلات اساسی بیماری اعصاب و روان را انگی ست که به بیمار نسبت داده می شود و در هفته سلامت سعی بر این انگ زدایی داریم.
نظر شما