به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از پایگاه اطلاعرسانی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین انتظامیبا اشاره به محدودیتهای قانونی رسانههای دولتی و منتفع از بودجه عمومیدر انتخابات ریاست جمهوری گفت: از فردا ششم اردیبهشت تا ٢٨ اردیبهشت ماه، هر روز جدول تخلفات رسانههای مشمول ماده ٦٨ انتخابات ریاست جمهوری، به ستاد انتخابات کشور ارسال میشود.
معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامیبا بیان تفاوت رسانههای بخش خصوصی و دولتی گفت: فهرست رسانههای مشمول، قبلا توسط اداره کل مطبوعات داخلی اعلام شده و عملاً شامل رسانههای غیرخصوصی است؛ چه آنهایی که از بودجه عمومیاعم از کامل یا جزئی و یا مستقیم یا غیرمستقیم استفاده میکنند، و چه آنهایی که داراییهایشان یا امتیازشان از بیت المال است.
وی در عین حال توضیح داد: در جهت افزایش مشارکت در انتخابات که هدف اصلی همه ماست و همچنین رعایت اصول حرفهای یعنی نادیده نگرفتن مهمترین خبر کشور، اگر یک رسانه مشمول ماده ٦٨ مطالبی بهصورت متوازن به نفع هر شش نامزد منتشر کند و یا اطلاع رسانی متوازن داشته باشد، در فهرست تخلفات مطرح نمیشود. مهم این است که یک رسانه متعلق به بیت المال در حد ابزار تبلیغاتی یک نامزد و یا ابزار تخریب سایر نامزدها فروکاسته نشود.
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد همچنین تصریح کرد: با توجه به آنکه اکثر نامزدها صرف نظر از نامزدی، دارای شخصیت حقوقی دیگری هستند، اطلاع رسانی از فعالیتهای روزمره و مرتبط با مسئولیت آنان، به شرط رعایت ارزش خبری و پرهیز از برجسته سازی غیر حرفهای، تبلیغ به حساب نمیآید.
انتظامیبا اشاره به اینکه «درج آگهی نامزدها با دریافت هزینه آن توسط این دسته از رسانهها هم ضوابط خاص خود را دارد» اضافه کرد: برای دریافت گزارشهای مردمیاز تخلفات احتمالی رسانههای مشمول، یک ایمیل اعلام خواهد شد چرا که سامانههای نظارتی مردمیاولاً به کاهش هزینه نظارت و ثانیا جامعیت آن کمک میکند و درعین حال، امکان تبعیض سهوی یا عمدی را به صفر میرساند.
وی با بیان اینکه «تمکین به قانون نشاندهنده توسعه یافتگی و در عین حال تضمین کننده سلامت و امنیت انتخابات است» تاکید کرد: خوشبختانه رسانههای کشور، رفتاری مسئولانه دارند، به ضوابط قانونی پایبندند و جلوهای از بلوغ سیاسی و حرفهای را به نمایش خواهند گذاشت.
نظر شما