به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر در برنامه دومین همایش ملی آموزش عالی تحت عنوان «سرآمدی آموزش» که در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: این همایش از منحصربهفردترین همایشهایی بود که تاکنون برگزار شده است، مخاطبان آن عمدتاً اساتید و مدیران آموزش عالی کشور هستند و مطالبی که در این برنامه مطرح شد، مطالب مهم و بااهمیتی بود تا مدیران را متوجه نگرش جدید در آموزش کند.
وی ادامه داد: شیوههایی که امروز در آموزش به کار میرود، شیوههایی است که مربوط به ۵۰ سال قبل است و نظام آموزشی کشور نیازمند یک تحول است تا کلاسهای پویایی برگزار شود.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: محتوای برنامههای درسی در امر آموزش بسیار اثرگذار هستند؛ بنابراین باید مورد بازنگری قرار گیرند. به برخی از رشتهها مانند رشته علوم پایه باید بیشتر توجه شود، چرا که مورد بیمهری قرار گرفتهاند. تنها پنج درصد دانشجویان در بخش علومپایه مشغول به تحصیل هستند و بیشتر متقاضیان مربوط به علوم مهندسی و علوم انسانی هستند.
شریعتی نیاسر با تأکید بر اینکه در نظام آموزشی کشور باید تحرک داشته باشیم، تصریح کرد: باید نگرش به آموزش را تغییر داده و در آن تحرک ایجاد کنیم.
وی خاطرنشان کرد: سومین همایش ملی «آموزش عالی» سال آینده در دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
نظر شما